Mesajul afișat în centrul Bucureștiului care a devenit VIRAL

Un mesaj afișat în ceea ce pare a fi centrul Bucureștiului, pe malul Dâmboviței, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Un mesaj afișat în ceea ce pare a fi centrul Bucureștiului, pe malul Dâmboviței, a devenit viral pe rețelele de socializare.
Iar acest lucru se datoreaza mesajului care pare să ascundă o poveste tristă, însă într-o notă de amuzament.
"Vino înapoi că nu te mai bat", sunt cuvintele care i-au făcut pe internauți să se prăpădească de râs.
Totuși, la o privire mai atentă, imaginea este o parodie, inspirată de mesajul românilor din Londra, de 1 Decembrie.
Mesajul Mi-e dor de tine a apărut la începutul lunii, în Londra, de Ziua Națională a României și a emoționat mulți oameni din diaspora și din țară.

Citeste si:Un bărbat din Constanța a cumpărat un câine pentru familie. Când a ajuns acasă și l-a spălat, vopseaua a început să curgă din el

 

fara descriere

Mesajul românilor din Londra a primit și răspuns

Mesajul „Mi-e dor de tine”, amplasat la Londra și dedicat românilor aflaţi departe de casă, a primit răspuns aseară și la Bucureşti.

fara descriere

Reprezentanţii Festivalului „Lights ON” România, care au amplasat mesajele „Mi-e dor de tine” în Londra şi „Şi mie” la Cluj-Napoca au aprins, marţi seara, lumini cu mesajul „Te aştept” pe Podul Izvor din Capitală.
Instalaţia de lumină „Te aştept” a fost inaugurată pe Podul Izvor, ca o continuare a dialogului dintre „Mi-e dor de tine”, instalaţie aprinsă în Canary Wharf, Londra, şi „Şi mie”, instalaţie aprinsă pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca, relatează Mediafax.

Primele imagini cu mesajul „Mi-e dor de tine” au devenit virale pe reţelele de socializare în primul tur al alegerilor prezidenţiale din țara noastră.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate