Mesajul care te va emoționa până la lacrimi! Fuego și-a așternut sentimentele într-o scrisoare deschisă către regretatul Alexandru Arșinel: "Nu mai am putere să vorbesc despre oameni la trecut" | EXCLUSIV

Fuego a făcut primele declarații, după aflarea veștii decesului lui Alexandru Arșinel.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Vestea decesului lui Alexandru Arșinel a întristat un popor întreg. Fuego este unul dintre artiștii care l-a cunoscut și l-a stimat enorm.

În exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, și-a exprimat gândurile despre trecerea în neființă a marelui actor. 

Fuego, mesaj emoționant, după moartea lui Alexandru Arșinel

Fuego a avut numeroase apariții în compania lui Alexandru Arșinel, fapt care a creat o legătură specială între cei doi. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre sentimentele care îl încearcă o dată cu plecare la ceruri a marelui actor. 

"Ni se duc legendele. Rămân amintiri, rămâne în urmă imaginea unor ani de aur, a unor clipe în care am fost cumva ”complici”, noi și ei, marii oameni care ne-au sădit în suflete emoții. Nu e foarte simplu să-ți alegi cuvintele atunci când pleacă oameni. S-a dus și maestrul Arșinel și împreună cu el, o eră, un cuplu de legendă, o tăinuire întreagă a unor bucurii. Alexandru Arșinel n-a fost doar pentru el, n-a fost un simplu actor, cu meserie pe ștatul de plată.

A fost un simbol românesc. Unul care a mișcat generații, care a alinat și care a plasat undeva o referință în inimile și în percepția românilor despre umor, despre legătura dintre inteligență și joc, despre amuzament.", a declarat Fuego, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Fuego, despre Alexandru Arșinel: "L-a chemat Stela"

Cu toții știu despre prietenia minunată dintre Alexandru Arșinel și Stela Popescu.

Cei doi făceau ravagii pe scena teatrului românesc. Fuego a amintit și acest lucru în mesajul său, punând în față chiar acestă ipoteză și anume că Alexandru Arșinel a fost chemat printre stele de prietena lui specială, Stela Popescu.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

"Poate că l-a chemat Stela. Poate c-a obosit să vadă că anii aceștia nu mai sunt cei în care a conturat bucurii. Sau poate că acum a fost vremea. Nu știu exact asta, dar știu sigur că a iubit să trăiască, știu că a iubit scena ca pe propria viață și că era fericit, dedicat, era complet, era puștiul din Dolhasca ajuns la București mare actor, care dăruiește oamenilor fericire. S-a rupt o jumătate din el atunci când Stela n-a mai fost și dorul și nevoia de supraviețuire n-au fost simple. Nici în viață, acasă, în ultimii ani nu a fost așa roz cum li se pare unora că ar fi existența unui om care arde pentru public."

Dar a răzbit. Și cred eu că a plecat fericit, nu dezamăgit. Fericit că oamenii cu minte și suflet îl iubesc, că a însemnat și a lăsat ceva, că a definit un fragment important al culturii noastre, un gen întreg, pe cale de dispariție, în care decența era primordială. A cântat, a râs și-a plâns și s-a consumat ca o torță neîntreruptă. Eu l-am iubit enorm. Îl sunam de fiecare dată și-mi aducea aminte cât de fericit este că i-am dus eu sămânță de roșii de la bunica din Ardeal. Eram pe aceeași lungime de undă, am făcut mai multe momente împreună și pe scena mare și la televiziune și a fost în emisiunile mele, în care l-am celebrat. L-am privit mereu ca pe un om echilibrat, cu o vastă cultură generală, cu o carieră impresionantă în spate și cu acel ceva care te determina să-l îndrăgești. Era hazliu în sine, era un om vesel, pe care nu-l doborau greutățile prea ușor.", ne-a povestit Fuego.

Fuego îl descrie pe Alexandru Arșinel, așa cum l-a știut el

Fuego are în minte o imagine frumoasă despre regretatul actor, despre care a vorbit doar la superlativ, menționând faptul că a reprezentat o inspirație pentru el. 

"Alexandru Arșinel, dragii mei, a fost o imagine, o figură în sine pentru români, pentru copilărie și tinerețile multora, pentru fiecare Revelion în care-i așteptam cu sufletul la gură. A jucat intens, genuri diverse, a cântat atipic, ca un actor de farmec a cărui vis era să aducă alinare. A compus melodii, a scris, a făcut televiziune cu profesionalism și a trăit succesul cu fruntea sus, ca un moldovean pe care nu-l doboară nimic. Lumea sa artistică ne va urmări mult timp și cred eu că Alexandru Arșinel n-a plecat. Cel puțin nu pentru marea majoritate. Pentru noi, cei mulți care îl iubim, va fi mereu, alături de Stela, o inspirație, o porție bună de râs, un popas al seninătății. Îmi va fi dor de dumneavoastră, maestre și-mi voi aduce aminte mereu emoțiile trăite împreună și lecțiile primite!", a mărturisit Fuego, pentru WOWbiz.

Fuego este devastat de moartea celebrului actor. Deși cunoaște cursul vieții, parcă tot nu îi vine să creadă legenda teatrului românesc s-a stins din viață.

"Nu mai am putere să vorbesc despre oameni la trecut. Viața mea începe să fie formată din ce în ce mai mult din amintiri și parcă e nedrept că acest curs oarecum firesc al vieții ne răpește din momentele în care ar trebui să ne bucurăm de cei pe care-i mai avem. Dar la nici o moarte de genul acesta nu învățăm nimic. Alexandru Arșinel și-a jucat rolul final cu o lacrimă. Una care a căzut direct pe palmele Stelei, care-l așteaptă undeva, pe Sandu al ei cel drag, să joace, să joace, să joace...", a mai adăugat Fuego.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Decizia luată de Alex Zănoagă, după ce a fost înfrânt de Bobicioiu în cușcă! Unde a ales să plece? | EXCLUSIV

Cât costă noul bolid de lux al lui Mario Fresh? E cel mai nou model! Se vede că merg bine concertele | EXCLUSIV

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri emoționante despre ceea ce i-a spus maestrul Alexandru Arșinel la începutul carierei: "Ce mi-a spus atunci, așa am făcut toată viața"...

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies