Mesajul emoționant al Angelei Similea după moartea prietenului Mihai Constantinescu: ”În această perioadă are mare nevoie de ajutor și de la noi!”

Moartea lui Mihai Constantinescu, după mai multe luni în care artistul a fost în comă, a devastat-o pe Angela SImilea, prietena lui.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Moartea lui Mihai Constantinescu, după mai multe luni în care artistul a fost în comă, a devastat-o pe Angela Similea, prietena și colega lui de generație. Într-un mesaj emoționant postat pe contul de socializare, celebra cântăreață de muzică ușoară i-a îndemnat pe fanii dispărutului să spună o rugăciune în amintirea celui care a fost Mihai Constantinescu. 

Citeste si: Adela Popescu, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii!”

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a murit Mihai Constantinescu: „Era jale lângă Mihai, pe lângă pat!”

”Dragi prieteni, crestini sau nu,
Iubitori ai muzicii romanesti, sa ne oprim putin din tot ce facem si sa inaltam Sfintei Treimi o rugaciune pentru sufletul unicului nostru drag, Mihai Constatinescu. In acesta perioada are mare nevoie de ajutor si de la noi.
Sa ne unim, cei ce am trait bucuria creatiei sale pure, incarcata cu mesajul iubirii si alaturi de ingeri, sa ne rugam:

“Imparate Ceresc,
Creatorule si Ziditorule a toate, Cel ce ai pus in sufletul nostru puterea dragostei ce leaga inimile pentru a impartasi aceleasi ganduri si simtiri,
Cauta cu indurare, Prea Bunule si asculta rugaciunea noastra ce o inaltam spre Tine.
Da Doamne,
sufletului robului tau, Mihai, iertare de pacate savarsite ca orice om, in aceasta viata, cu stiinta sau fara de stiinta si il aseaza in cortul Dreptilor si Sfintilor pe care de veac I-ai placut,
Caci Dumnezeul milei si al indurarilor esti binecuvantat in vecii vecilor.
Amin”

Va multumesc! Angela Similea”, a notat emoționată Angela Similea. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate