A fost la spital la Mihai Constantinescu şi s-a cutremurat: "O mână de oase şi piele! Nu l-am mai recunoscut"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Un apropiat al lui Mihai Constantinescu a mers în vizită la spital la îndrăgitul artist internat acum la Terapie Intensivă la Floreasca.

Persoana respectivă a povestit că mormântul este pregătit şi că a fost şocat să vadă cum arată Mihai Constantinescu acum.

Un apropiat a fost în vizită la spital la Mihai Constantinescu

“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a declarat prietenul lui Mihai Constantinescu pentru cancan.ro.

Citeste si: Adrian Daminescu, mărturisiri despre starea lui Mihai Constantinescu! „S-a pus problema să îl deconecteze de la aparate la un moment dat”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din spital! ”Mihai Constantinescu a avut palpitații încontinuu"! Citiți detalii exclusive

Citeste si: Ultima apariție în public a lui Mihai Constantinescu! Cum arăta artistul FOTO

 

Soţia lui Mihai Constantinescu nu se dezlipeşte de lângă el.

“Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a mai spus apropiatul familiei Constantinescu-Secrier pentru sursa citată.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate