Mesajul incredibil al unui celebru jucător de la Juventus după ce coronavirusul a făcut ravagii în Italia! ”Am lăsat să moară femei și copii, pentru că ne gândeam la bogăția noastră! Isteria care ne-a transformat în animale..."

Federico Bernardeschi, unul din straurile lui Juventus Torino, a luat atitudine după ce coronavirusul a dus la multe victime în Italia

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Epidemia de coronavirus face ravagii în Italia, iar măsurile autorităților sunt unele dintre cele mai dure! Nouă regiuni au fost considerate zone de risc maxim, astfel că acolo s-a intrat în carantină! Mai mult, tot ce înseamnă evenimente, atât sociale, cât și sportive, în special Il Calcio, au fost amânate sau, după caz, totul se derulează fără audiență!

Citeste si: Tara in care Coronavirus va ucide 100.000 de oameni. "Va exista o perioada indelungata in care ne vom confrunta cu aceasta epidemie"

Citeste si: Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare după ce a revenit de la Roma: „Mă doare sufletul...”

fara descriere

Fotbaliștii italieni, cei mai afectați de coronavirus

Dintre cei care par extrem de afectați de ce se întâmplă în aceste momente sunt fotbaliștii italieni, drept dovadă și reacțiile pe care ei le-au avut în ultima vreme pe teren, dar și pe adresele de socializare. Citeste si: Fuego, decizie de ultimă oră de teama coronaviruslui. Mesajul postat pe Facebook în urmă cu scurt timp

fara descriere

Federico Bernardeschi a uimit lumea cu mesajul despre epidemia de coronavirus! ” Să ne amintim cum disperarea și frica de moarte ne-au transformat”

Exemplele sunt concludente. De pildă, azi, Federico Bernardeschi a uimit lumea cu mesajul despre coronavirus. Atacantul italian al lui Juventus Torino, în vârstă de 26 de ani, a postat câteva cuvinte emoționante pe contul său de Instagram. ”Am lăsat să moară femei și copii, pentru că ne gândeam în primul rând la siguranța noastră, la bogăția noastră și de-abia apoi la viețile lor. Acum, noi suntem marginalizați, discriminați, închiși între granițele unei țări ce suferă. Când totul se va termina, să nu uităm aceste zile, suferința, isteria care ne-a transformat în animale conduse doar pe instinctul de supraviețuire, fără rațiune, fără respect pentru nimeni. Să ne amintim cum disperarea și frica de moarte ne-au transformat. Să ne amintim când vedem pe cineva înfricoșat și cerând ajutor”, a scris Bernardeschi, care a ales și o poză sugestivă, însoțită de o caracterizare la fel de puternică. „Ura, rasismul și discriminarea sunt și mai letale decât coronavirusul”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate