Vedete

Mesajul infiorator al lui Tristan Tate dupa despartirea de Bianca: „Sper ca o sa mori!”

Prietenii englezului au vazut mesajul infiorator trimis de Tristan Tate dupa despartirea de Bianca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mesajul infiorator al lui Tristan Tate dupa despartirea de Bianca: „Sper ca o sa mori!”
icon photo

Apropiatii fostului luptator de kickboxing au vazut mesajul infiorator trimis de Tristan Tate dupa despartirea de Bianca. Englezul nu pare prea afectat de ruperea relatiei si posteaza diverse mesaje legate de situatia politica din lume si luptele de MMA.

Mesajul infiorator trimis de Tristan Tate dupa despartirea de Bianca: „Daca ai un caine si il abandonezi..."

Printre acestea se numara si o postare legata de stapanii de caini. „Daca ai un caine si il abandonezi sau il duci la un adapost, atunci sper ca o sa mori!”, a scris Tristan Tate. „Total de acord cu tine”, i-au transmis cativa amici. (vezi cine este noua iubita a lui Tristan)

Mesajul infiorator al lui Tristan Tate dupa despartirea de Bianca: „Sper ca o sa mori!”

Mesajul infiorator trimis de Tristan Tate dupa despartirea de Bianca. Englezul este un mare iubitor de caini

Acum cateva zile a fost citit mesajul infiorator trimis de Tristan Tate dupa despartirea de Bianca. Tristan este un mare iubitor de caini, in ultimii ani avand trei catei. In prezent, Tristan are un rotweiller. „Sunt mai fideli decat oamenii”, a mai postat fostul iubit al Biancai Dragusanu.

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune