SURPRIZA! Tristan Tate s-a indragostit din nou! “Ea este noua lui iubita! Tatona terenul inca din perioada in care era cu Bianca" EXCLUSIV

Englezul pare sa lase in urma trecutul si sa isi vada de viata lui!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Bianca Dragusanu a ramas doar o amintire pentru Tristan Tate! Este adevarat, una frumoasa, caci diva a reprezentat un capitol important un viata omului de afaceri englez.

Insa, in acest moment, lucrurile sunt clare, Tristan si Bianca si-au spus “adio” si nimic nu mai pare sa ii readuca la sentimente mai bune. In plus, barbatul traieste o noua poveste de dragoste, alaturi de o alta reprezentata a Evei, total diferita de cea care i-a fost partenera timp de cateva luni.

Tristan Tate a inlocuit-o deja pe Bianca Dragusanu! "Noua iubita este opusul vedetei"

De altfel, apropiatii lui au si inceput sa vorbeasca despre aceasta idila si spun ca barbatul este chiar fericit! (citeste ce afacerist a confirmat legatura cu Bianca Dragusanu)

“Tristan Tate a inlocuit-o deja pe Bianca Dragusanu! Acum, in viata lui este o bruneta focoasa, care pare sa raspunda la toate dorintele lui, ii place viata de noapte si distractia pana dimineata!  Barbatul o tatona inca din perioada in care era cu Bianca! Probabil, vedea in tanara opusul persoanei cu care iesea. In ciuda faptului ca o iubea, vedeta nu avea aceleasi “obiceiuri” si prioritatile ii erau diferite, era mama si, fireste, isi dorea sa se axeze si pe partea profesionala! In atari conditii, pe undeva, era normal ca afaceristul sa isi indrepte atentia spre o alta femeie, cu care spera sa fie multumit in intregime”, au dezvaluit persoane din preajma lui Tate!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate