Mesajul lui Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei după ce a fost criticat pentru că a sărutat-o pe Deea! "Intențiile mele au fost..."

Alexandru Bobicioiu a revenit în casa Puterea Dragostei și toată lumea credea că se va întoarce și în brațele Biancăi.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Alexandru de la Puterea Dragostei a început, în schimb, să petreacă tot mai mult timp în compania Deei, iar la un moment dat chiar a și sărutat-o.

Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, mesaj pentru telespectatorii care îl critică din cauza sărutului cu Deea

Criticat pentru că a ajuns să se pupe cu Deea, Alexandru Bobicioiu a scris un scurt mesaj pentru cei care au ajuns să-și dea cu părerea despre viața lui personală și despre deciziile pe care le ia.

Citeste si: Puterea Dragostei: Lavinia a făcut o criză de nervi: „Omul ăsta a făcut o obsesie și e disperat!”

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea Dragostei! Nu l-ai văzut niciodată pe Bogdan Mocanu așa: „Am avut o ieșire”

Citeste si: E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

"Nu îmi pasă de ce cred alții despre ceea ce fac, ci îmi pasă de ceea ce cred eu în legătură cu ce fac! Acesta este caracterul! Iar caracterul meu nu este schimbător sau pătat ci curat și sincer. În legatură cu emisiunea, de fiecare dată am transmis ceea ce simt în mod direct, niciodată nu am încercat sa ascund ceva, iar intențiile mele au fost întotdeauna cele pe care le-ați perceput inițial. Dacă lucrurile nu urmează mereu calea pe care unii dintre voi v-o doriți sau dacă eu nu iau decizii în conformitate cu așteptările unora dintre voi, asta nu înseamnă că sunt mai puțin bun decât la început sau că trebuie să fiu jignit. Haideți să păstrăm decență în aprecierile mai puțin laudative și sa ne respectam reciproc. Cât despre mine, voi rămâne întotdeauna un caracter puternic. Mulțumesc susținătorilor și fanilor emisiunii Puterea Dragostei pentru că ne urmăriți", a scris Alexandru de la Puterea Dragostei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: