Mesajul lui Ludovic Orban pentru oamenii de afaceri din industria HoReCa: „Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite...”

Premierul Ludovic Orban le răspunde oamenilor de afaceri din industria ospitalităţii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor în acest sector.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Premierul Ludovic Orban le răspunde oamenilor de afaceri din industria ospitalităţii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor în acest sector, că, dacă se va putea, măsurile de restricţie vor fi relaxate, ”dacă nu, nu”.

Citeste si: Ludovic Orban, despre al doilea val de coronavirus „Am putea vorbi de...”

Mesajul lui Ludovic Orban pentru oamenii de afaceri din industria HoReCa: „Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite...”

Întrebat sâmbătă, la Vatra Dornei, ce le răspunde celor care au afaceri în industria HoReCa şi care au cerut relaxarea măsurilor restrictive care le afectează afacerile, în special redeschiderea restaurantelor, premierul Ludovic Orban le-a transmis acestora că se vor lua măsuri de repornire a acestei ramuri a economiei doar dacă acest lucru va fi posibil, în funcţie de evoluţia epidemiei de COVID-19. 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Cronavirus. Marcel Ciolacu, noi afirmații despre „manipularea” datelor privind infectările. „Nu neapărat trebuie să minţi sau să falsifici teste, si prin omisiune poţi minţi”

„Am avut consultări repetate cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, foarte multe runde de întâlniri şi la fiecare întâlnire le-am spus: Dacă se poate, da. Dacă nivelul de răspândire a virusului nu va depăşi anumite limite, se va putea, dacă nu, nu. Oricum, va trebui să aşteptăm evoluţia pentru că măsurile le-am luat din 15 în 15 zile, în mod gradual, am aşteptat să vedem efectul ca să nu apară o creştere semnificativă a nr de îmbolnăviri”, a afirmat prim-ministrul.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunt oficial. Cand se revine la starea de urgenta in Romania

Ludovic Orban a precizat că, în situaţia în care va apărea o creştere a numărului de îmbolnăviri, autorităţile „mai stopa” relaxările de restricţii pe care le au în plan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Păcănelele scindează țara. Ce se ascunde în spatele jocurilor de noroc

Cântăreața Alessia și fiul ei, suspecți de coronavirus? Artista trece prin momente cumplite

Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei pentru fumat în spații închise și nepurtarea măștii

Kylie Jenner, eliminată de pe lista miliardarilor Forbes. Vedeta ar fi mințit cu privire la averea sa

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies