Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală! "Cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți mai puternică"

Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Roxana de la Puterea dragostei a postat un mesaj pentru susținătorii ei. Concurenta de la Puterea dragostei a făcut un anunț și pentru hateri, pentru toate persoanele care nu o suportă, o jignesc și o vor afară din casă.

Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală! "Cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți mai puternică"

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Roxana le-a mulțumit celor care o votează, dar și celor care o urăsc și se declară împotriva ei, pentru că o fac mai puternică și mai dornică de reușită.

fara descriere

"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase, pentru toată susținerea voastră și, nu în ultimul rând, pentru că susținătorii mei adevărați ați rămas alături de mine până la capăt și, m-ați văzut pe mine, Roxana, punându-mi toată casa în cap la un moment dat și, totuși, făcând față și niciodată dându-se bătută, indiferent de situația întâlnită! Vă iubesc!

Hai să vă mulțumesc și celor care mă jigniți și-mi luați familia în... Pentru că și datorită vouă astăzi eu sunt extrem de puternică și, cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți și mai puternică decât credeam eu că sunt, de fapt. Iar familia mea este bine sănătoasă și mă iubește din ce în ce mai mult.

Concluzia: Eu nu dau înapoi indiferent de situația întâlnită și de vorbele voastre de... Vă salut și vă mulțumesc pentru că datorită vouă sunt foarte puternică. Vă pup!", a scris Roxana de la Puterea dragostei pe contul ei de Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate