Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală! "Cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți mai puternică"

Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală!

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Roxana de la Puterea dragostei a postat un mesaj pentru susținătorii ei. Concurenta de la Puterea dragostei a făcut un anunț și pentru hateri, pentru toate persoanele care nu o suportă, o jignesc și o vor afară din casă.

Mesajul Roxanei de la Puterea dragostei cu cinci zile înainte de marea finală! "Cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți mai puternică"

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Roxana le-a mulțumit celor care o votează, dar și celor care o urăsc și se declară împotriva ei, pentru că o fac mai puternică și mai dornică de reușită.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase, pentru toată susținerea voastră și, nu în ultimul rând, pentru că susținătorii mei adevărați ați rămas alături de mine până la capăt și, m-ați văzut pe mine, Roxana, punându-mi toată casa în cap la un moment dat și, totuși, făcând față și niciodată dându-se bătută, indiferent de situația întâlnită! Vă iubesc!

Hai să vă mulțumesc și celor care mă jigniți și-mi luați familia în... Pentru că și datorită vouă astăzi eu sunt extrem de puternică și, cu cât mă jigniți mai mult, cu atât mă întăriți și mă faceți și mai puternică decât credeam eu că sunt, de fapt. Iar familia mea este bine sănătoasă și mă iubește din ce în ce mai mult.

Concluzia: Eu nu dau înapoi indiferent de situația întâlnită și de vorbele voastre de... Vă salut și vă mulțumesc pentru că datorită vouă sunt foarte puternică. Vă pup!", a scris Roxana de la Puterea dragostei pe contul ei de Instagram.

Galerie foto 
Citește și:

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Chifteluțe de conopidă. Rețeta excelentă de toamnă. E extrem de sănătoasă și se prepară repede

Bianca Rus a dispărut timp de trei luni, după operația de micșorare a stomacului! A dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”. Cemre si Nedim dau lovitura de gratie familiei Karacay

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies