Meteo pe trei zile. Se strică vremea din nou! ANM a făcut anunțul

Iată cum va fi vremea în următoarele trei zile, ANM a făcut anunțul așteptat de toată lumea,.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele trei zile. După două zile fără prea multe ploi, ANM a emis un nou cod galben de vreme rea/

Între 19 mai, ora 11 și 21 mai, ora 22, ANM a anunțat o schimbare semnificativă a vremii, în cea mai mare parte a țării.

Citeste si: Tânără de 19 ani, violată și ucisă! Trupul ei a fost găsit în pădure, cine e victima

Citeste si: Ce probleme ascunse a avut Răzvan Ciobanu! Noi lucruri neștiute ies la iveală, ce a făcut în urmă cu un an

Citeste si: Rugăciunea de duminică, lăsată de Arsenie Boca! Spune-o înainte de somn, pentru o săptămână de neuitat

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

De asemenea, între 19 mai ora 16 și 20 mai ora 06.00, se anunță o instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, vestul și sud-vestul Transilvaniei și local Oltenia, vor fi perioade în care se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp.

Interval de valabilitate cod galben de ploi: 20 mai, ora 12 – 21 mai, ora 06

În cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureș, nordul și vestul Moldovei, Oltenia și nordul și nord-vestul Munteniei, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate