Rugăciunea de duminică, lăsată de Arsenie Boca! Spune-o înainte de somn, pentru o săptămână de neuitat

Iată mai jos rugăciunea de duminică, lăsată de Arsenie Boca.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa o mulțime de învățături pe care toți creștinii ar trebui să le pună în practică pentru o viață mai ușoară și mai liniștită.

Printre lucrurile de folos pe care sfântul Ardealului le-a lăsat, se află și rugăciunea de duminică. Înainte de a merge la somn, spune aceastî rugăciune, pentru a începe săptămâna cu sufletul curat, iar totul să îți meargă mult mai bine.

Citeste si: Exatlon 19 mai. Cum au fost primiți Războinicii în vila Faimoșilor

Citeste si: Trei fetițe din Bistrița au ajuns în stare gravă la spital! Ce a putut să le facă mama lor

Citeste si: Șocant! O mamă s-a filmat în timp ce îi dă bebelușului bere! Cum și-a motivat gestul

Iată ce trebuie să spui în această seară:

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfantului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus țină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosaditi până la pământ.

Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai milă de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase. Amin”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate