Meteo România. Ninsori, ploi, vânt și temperaturi scăzute în toate regiunile

În România s-au așternut și primii fulgi de zăpadă! Cum va fi vremea în regiunile din țară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Iarnă își intră în drepturi! În România vor fi temperaturi foarte scăzute în majoritatea regiunilor. Vor fi ninsori, ploi, vânt și temperaturi scăzute în toate regiunile din țară.

În România s-au așternut și primii fulgi de zăpadă. La Bâlea Lac a nins și există deja primul strat de zăpadă. În ultimele ore a nins și în zone din Moldova și Bucovina.

Weekendul acesta temperaturile vor fi în continuare scăzute pentru majoritatea zonelor din țară. La munte și pe creste, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citeste si: Informarea meteo se prelungește! România este acoperită de ploi și temperaturi scăzute

„Peisajul de la Bâlea Lac s-a albit în această dimineață pentru prima dată în acest sezon în urma unei reprize de lapoviță mai consistentă. Colegii noștri de la Districtul Bâlea au acționat un un utilaj cu lamă și au răspândit 3 tone de sare", informează, pe facebook, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

fara descriere

Citeste si: Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Cum va fi vremea în prima jumătate a lunii octombrie

La Mioveni s-au aprins luminițele

Mai mult decât atât, pare-se că și oamenii sunt nerăbdători să vină sărbătorile de iarnă. În Mioveni, chiar cu două luni înainte de luna decembrie, s-au aprins luminițe!

„Am furat un pic startul, în ce sens, noi ne folosim de ornamentele luminoase pe care le avem din anii trecuți, ornamente care trebuiesc recondiționate. Vorbim de sute de mii de beculețe, peste 60 de km de aceste ornamente”, a declarat Andrei Ștefan, administratorul SC Servicii Edilitare Mioveni.

Abia de săptămâna următoare temperaturile se vor ridica.

Sursă foto: Capturi video – Ninge în Ceahlău

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate