Vedete

Mihaela Radulescu si-a dat demisia de la "Romanii au talent"! Motivul invocat de vedeta

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Mihaela Radulescu a decis sa renunte de postul de jurat de la "Romanii au talent". Vedeta si-a anuntat plecarea pe Facebook si sustine ca decizia a fost luata cu greu, insa, din motive personale, a fost nevoita sa renunte la proiect dupa ani de colaborare. 
 
"Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale. 
 

 

 
Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!", a scris Mihaela Radulescu, pe Facebook.
Galerie foto