Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii! În România, pierderile vedetei sunt uriaşe! EXCLUSIV

E clar că Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine destinate copiilor până la 14 ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mulţi ştiu că Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine pentru copii. Vedeta a inugurat în Bucureşti, în 2009, un magazin a cărui imagine era chiar fiul ei, Ayan. Ulterior, au mai apărut magazine în mall-uri din Constanţa, Alba-Iulia, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava. (vezi cum s-a dat de gol Mihaela Rădulescu că îşi photoshopează pozele)

Citeste si: ”Ștefan Bănică jr. și Mihaela Rădulescu au fost împreună la cinema, la ”Titanic”!” Prietena Răduleascăi a povestit tot

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Mihaela Rădulescu, reacție incredibilă! Cum a răspuns, când Emil Rengle i-a propus să facă baie împreună

Citeste si: Adevărul despre misterioasa relație dintre Mihaela Rădulescu și colegul ei de emisiune! Cristi Bozgan, partener de afaceri cu fostul soț al divei?

Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine. Marca poartă numele lui Ayan, fiul ei

Mihaela Rădulescu s-a gândit să testeze şi piaţa din Ungaria, deschizând, pentru început, un magazin online a căruii imagine este tot copilul Ayan, care între timp a devenit adolescent. „Țesăturile utilizate în producția de haine pentru copii sunt fabricate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul, inul și lâna. Materialele din piele au fost importate din Italia și Franța și fabricate din îmbrăcăminte pentru copii sub marca AYAN”, se scrie pe site-ul din Ungaria.

Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine. În ţară, pierderile sunt de 1,5 milioane de euro

S-a aflat că Mihaela Rădulescu şi-a extins în Ungaria afacerea cu haine. În România, firma prin care magazinele Rădulească îşi desfăşoară activitatea, „Kinder Magic Store SRL”,  a pierdut aproximativ 1,5 milioane de euro între 2009 şi 2017. Practic, fiecare an a consemnat pierdere, firma nefiind niciodata pe profit. Mai mult, datoriile firmei erau, la sfârşitul lui 2017, de 7.640.410 lei, adică aproximativ 1.650.000 de euro. 

Galerie foto 
Citește și:

Discuția integrală în care Mihaela Rădulescu o face pe Andreea Marin ”vită”! Nu o să-ți vină să crezi unde a ajuns discuția

Andreea Marin a răspuns, după ce a fost făcută ”vită” de Mihaela Rădulescu! ”Probabil a avut o zi grea”

Imagini șocante cu Mihaela Rădulescu! Cum arată acum fața vedetei tv

Fiul Mihaelei Rădulescu a trecut de la yachting la hochei pe gheaţă! Uite-l pe Ayan cu cască pe cap şi crosa în mână pe patinoarul din Monte Carlo!

Doliu în familia impresarului Dumitru Tudor, alias „Mitică Ciorbă”! Fiica lui a murit în condiții necunoscute: „Doamne, de ce nu m-ai luat pe mine?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies