”Ștefan Bănică jr. și Mihaela Rădulescu au fost împreună la cinema, la ”Titanic”!” Prietena Răduleascăi a povestit tot

Carmen Voinea Răducanu, cea mai bună prietenă a Mihaelei Rădulescu, a povestit cum a fost la prima vizionare a filmului ”Titanic”

Autor: Petru Luca

Carmen Voinea Raducanu, cea mai bună prietenă și “mâna dreaptă” a celebrei Mihaela Rădulescu, a povestit recent cum a fost la prima vizionare a filmului ”Titanic”, redifuzat serile trecute de un post tv din România. Carmen a dezvăluit că a vizionat producția regizată de James Cameron împreună cu Mihaela și cu soțul ei de atunci, Ștefan Bănică jr. 

Citeste si: Mihaela Rădulescu, reacție incredibilă! Cum a răspuns, când Emil Rengle i-a propus să facă baie împreună

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre misterioasa relație dintre Mihaela Rădulescu și colegul ei de emisiune! Cristi Bozgan, partener de afaceri cu fostul soț al divei?

”Nu știu alții cum cum sunt, dar eu mă uit la filmul ăsta cu bucurie ori de câte ori am ocazia. Îmi amintesc că l-am văzut prima oară la Cinema Patria împreună cu Mihaela și cu soțul ei de atunci, Ștefan Bănică Jr.

Am plâns de după perdelele care separau sala de cinema de holul de la intrare de m-am zăpăcit- din cauza fobiilor mele n-am rezistat în sală mai mult de jumătate de oră. În restul proiecției am stat în picioare pe hol, privind printr-o crăpătură a draperiilor ălora grele și căinând în sinea mea pasagerii transatlanticului și soarta haínă care a scufundat iubirea celor două personaje principale și atâtea destine...

P.S. Știu că acum cinefilii ăia culți de nu se uită decât la producții de artă semnate de Cocteau, Antonioni, Tarkovski, Jarmusch sau alții ca ei- pe care-i aplaud și eu din toată inima și pe care-i apreciez- or să mă înjure, că ce, ăsta-i film? Da, este! Splendid chiar! Și eu îl iubesc!”, a notat Carmen Voinea Răducanu, cea mai bună prietenă a Mihaelei Rădulescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cui o să-i rămână recunoscătoare toată viaţa Lavinia Pârva: ”Domnul Nicu Gheară este un al doilea tată, pentru că a avut încredere în mine!”

Dramă în familia lui Ștefan Bănică Jr.! Fratele lui vitreg a murit în accident de mașină! Alexandru nu va fi uitat nici după 8 ani de la tragedie

Aurelian Temişan l-a urât pe Ştefan Bănică Jr din cauza Oanei Sârbu: „Eram gelos maxim, avea parte de scene romantice cu ea”

Zodii în care poți să ai cea mai mare încredere

Undă de șoc în Europa. A pus stăpânire pe aproape tot continentul. Dezastru în zeci de țări

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Capitala, în scenariul roșu. Măsurile care vor da peste cap viața bucureștenilor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies