Vedete

Mihaelei Borcea nu-i mai pasa de Cristi Borcea! Si-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă în Thailanda! Masa celor doi îndrăgostiţi a fost înconjurată cu lampioane roz care au format o inimă!

Aflată într-o vacanţă exotică, Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Mihaelei Borcea nu-i mai pasa de Cristi Borcea! Si-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă în Thailanda! Masa celor doi îndrăgostiţi a fost înconjurată cu lampioane roz care au format o inimă!icon photo

În timpul vacanţei pe care o petrece în Thailanda, Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă. Femeia de afaceri a plecat cu partenerul ei de viaţă, Sorin Rap, într-un sejur în doi, imediat după ce Cristi Borcea a făcut nunta, la Budapesta, cu Valentina Pelinel. (vezi de ce a lipsit Gigi Becali de la nunta lui Cristi Borcea)

Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă. Au băut şampanie pe malul oceanului

Borcea şi Rap au profitat din plin de clipele de intimitate, iar momentul culminant l-a reprezentat o seară petrecută pe malul oceanului, la o cină exclusivistă, masa acestora fiind singura de pe plajă. Ei au fost serviţi cu şampanie, iar masa a fost înconjurată cu lampioane roz.

Mihaelei Borcea nu-i mai pasa de Cristi Borcea! Si-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă în Thailanda! Masa celor doi îndrăgostiţi a fost înconjurată cu lampioane roz care au format o inimă!

Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă: "Suntem suflete pereche”

De curând, Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă. “Tocmai am venit de la o cină romantică. Suntem suflete pereche”, a spus Mihaela. “Să ai parte de multă fericire, meriţi din plin”, i-a transmis o prietenă apropiată.

Informaţii şocante despre moartea celebrului cântăreţ de muzică populară în vârstă de doar 40 de ani! “Daniel Rosalim a murit de cancer. El a trăit tot timpul foarte sănătos, a făcut tot ce a fost posibil pentru a evita boala!” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019icon photo

Stiri

Lovitură pentru toţi angajaţii care primesc bonuri de masă! Ce se va întâmpla cu tichetele valorice din ianuarie 2019

Autorităţile de la noi au schimbat regimul legal al tichetelor valorice primite de angajaţi, însă au reuşit să încurce pe toată lumea.

Titlu secțiune