Vedete

Mihaelei Borcea nu-i mai pasa de Cristi Borcea! Si-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă în Thailanda! Masa celor doi îndrăgostiţi a fost înconjurată cu lampioane roz care au format o inimă!

Aflată într-o vacanţă exotică, Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În timpul vacanţei pe care o petrece în Thailanda, Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă. Femeia de afaceri a plecat cu partenerul ei de viaţă, Sorin Rap, într-un sejur în doi, imediat după ce Cristi Borcea a făcut nunta, la Budapesta, cu Valentina Pelinel. (vezi de ce a lipsit Gigi Becali de la nunta lui Cristi Borcea)

Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă. Au băut şampanie pe malul oceanului

Borcea şi Rap au profitat din plin de clipele de intimitate, iar momentul culminant l-a reprezentat o seară petrecută pe malul oceanului, la o cină exclusivistă, masa acestora fiind singura de pe plajă. Ei au fost serviţi cu şampanie, iar masa a fost înconjurată cu lampioane roz.

Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă: "Suntem suflete pereche”

De curând, Mihaela Borcea şi-a invitat iubitul la o cină romantică pe plajă. “Tocmai am venit de la o cină romantică. Suntem suflete pereche”, a spus Mihaela. “Să ai parte de multă fericire, meriţi din plin”, i-a transmis o prietenă apropiată.

Galerie foto