Mihai Gruia a divorţat şi acum este nedespărţit de noua iubită! Uite cum arată blonda de care este îndrăgostit lulea! VIDEO EXCLUSIV!

Mihai Gruia, nedespărţit de noua iubită! Cei doi au fost surprinşi de paparazzi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Mihai Gruia (36 ani) şi soţia lui, Laura, au divorţat după o căsnicie de 10 ani şi o relaţie de 14. Nimic nu a trădat că cei doi ar fi avut probleme în căsnicie, dar până la urmă s-a aflat că mariajul "scârţâia" de ceva timp.

Citeste si: Divorţ neaşteptat în showbiz! Fostul solist de la Akcent şi soţia lui şi-au spus ”adio”! Abia acum s-a aflat

fara descriere

Protagoniştii noştri au divorţat elegant, cum se întâmplă rar în showbiz, şi au rămas în relaţii bune de dragul celor doi copii. Ei bine, la scurt timp după ruptura de fosta soţie, artistul şi-a refăcut viaţa.

Mihai Gruia, nedespărţit de noua iubită! Frumoasa blondă seamănă cu fosta soţie a solistului

Fostul membru al trupei Akcent are o relaţie cu o tânără blondă foarte frumoasa care...seamănă cu fosta doamnă Gruia. De când formează un cuplu, protagoniştii noştri sunt nedespărţiţi, paparazzii imortalizându-i, de curând, la mall.

Citeste si: Ce fetita mare are Mihai Gruia! Artistul i-a transmis un mesaj emotionant. Cum arata aceasta la 5 anisori

fara descriere

În momentul în care au fost surprinşi de fotografi, iubita artistului părea nemulţumită de ceva, iar cântăreţul, un adevărat gentleman, încerca să-i aducă zâmbetul pe chip.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate