Mihai Mitoșeru, mesaj pentru Lizeta Haralambie: ”Cu ea.. am rămas!”

Mihai Mitoșeru a făcut un anunț incredibil, după ce s-a aflat că divorțează de Noemi Mitoșeru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

La scurt timp după ce Mihai Mitoșeru a divorțat de soția sa, Noemi, a făcut o mărturisire incredibilă, legată de data aceasta de Lizeta Haralambie, o prietenă bună și apropiată lui. După divorț, vedetei de televiziune îi este aproape Lizeta!

"Sunt puţine femei care m-au suportat mai mult ca fosta soție. Una dintre ele este Lizeta. Cu ea.. am rămas! Sora mea draga, La mulți ani!!! 🍷", a scris Mihai Mitoşeru.

"Pe viaţă... se ştie!!!! Nu le las, never❤️❤️❤️love you😘", i-a răspuns Lizeta.

Citeste si: Un bărbat a primit opt ani de închisoare pentru o fantezie sexuală total neobișnuită. De ce a fost sancționat atât de grav

fara descriere

Citeste si: Floricica Dansatoarea îl apără pe Jador de atacurile “Irlandezului”: ”Ai fost tu mai vedetă ca domnul Jador? Ești un mincinos, ziceai că mi-am dat 500 de euro la lume și...”

Citeste si: Cum era poreclit Mihai Constantinescu încă din copilărie. Puțini știu detalii legate de copilăria regretatului artist

Mihai Mitoșeru ține legătura cu Noemi, chiar dacă s-au despărțit

”Am mai vorbit, dar la telefon. Acum, nici nu știu ce să spun. Nu știu dacă ne mai putem împăca, dar nu zic nici că ar fi imposibil, este o încercare a noastră. Oricum, chiar dacă Noemi s-a mutat de ceva vreme la mama ei, în că nu și-a luat hainele de la mine de acasă. Probabil că le va lua, acum este, probabil, prea ocupată cu munca ei de însoțitoare de zbor și e prea obosită când se întoarce acasă”, ne-a spus, în exclusivitate, Mihai Mitoşeru.

Între timp, ne-a recunoscut Mihai Mitoşeru, se bucură și el de timpul liber pe care îl are. ”Zilele trecute am fost la un fotbal cu amicii mei, am băut o bere după... Am timp și mă ocup de mine, voi vedea ce aduce viitorul. Nu, nu îmi pun acum problema unei alte relații, chiar dacă nu pot spune că nu am primit oferte în această direcție”, ne-a mai spus Mihai Mitoşeru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate