Floricica Dansatoarea îl apără pe Jador de atacurile “Irlandezului”: ”Ai fost tu mai vedetă ca domnul Jador? Ești un mincinos, ziceai că mi-am dat 500 de euro la lume și...”

Mesaj incredibil din partea Floricicăi Dansatoarea! Îl apără pe Jador!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

jador

În urmă cu o săptămână, Jador a fost înjurat de către un alt artist cunoscut drept ”Irlandezul”. Bărbatul a transmis un mesaj prin care a încercat să îl ”demoleze” pe concurentul de la Puterea Dragostei.

Irlandezul: ”Băi Jador, dacă tot faci figuri în **** mea și ai și tu trei lei în buzunar, de ce nu ajuți familia ta săracă și pe mă-ta? (...) Tu nu ești nici român, nici țigan. Dacă ai ajuns la televizor, boschet tot boschet rămâne. De ce nu îi spui lu' maică-ta să nu-mi mai ceară bani, că m-a terorizat cu Facebook-ul. (...) Ce te umfli așa? De ce nu ai grijă de maică-ta? Eu nu vorbeam altfel..”

strugurel irlandezu

Citeste si: Ella și Jador de la Puterea Dragostei au plâns îmbrățișați: „Mă mai iubești?”

Floricica Dansatoarea, însă, îl apără pe Jador, concurentul de la Puterea Dragostei: ”Măi, Irlandezu', nu ți-e pic de rușine? Ce ai cu Jador? Ce ți-a făcut mă, Jador? Ai fost tu mai vedetă ca domnul Jador? Pe primul loc? Să-ți fie rușine că ești un mincinos, ziceai că mi-am dat 500 de euro la lume și nu mi-ai dat un ban. Eu te-am făcut vedetă pe spatele meu măi Irlandezule care ești, lasă-l în pace pe Jador cu viața lui, uite-te la gunoiul din ochii tăi. Ai uitat binele pe care ți l-am făcut”.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Ricardo ”Nu mai pot”

Citeste si: Andrei de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit! Iubita lui este și ea vedetă tv

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate