Vedete

Mihai Mitoseu s-a imbolnavit: "Poate duce la cancer, am hartie de la medic"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Mihai Mitoseu s-a imbolnavit: "Poate duce la cancer, am hartie de la medic"icon photo

Mihai Mitoseru traieste intr-un complex rezidential din sectorul 3 al Capitalei, in apropiere de depoul Dudesti, iar in ultimii ani orele petrecute acasa s-au transformat intr-un cosmar.


Deschiderea unei sali de fitness in proximitatea apartamentului sau, situat la etajul 7 al cladirii, l-a adus pe culmile disperarii, iar mai apoi, chiar si la boala.

Satul de muzica si loviturile de gantere care se aud constant de la sala de aerobic, Mihai Mitoseru a facut un apel pe pagina lui de Facebook."Locuiesc împreuna cu familia mea la etajul 7!!! Am făcut o boala la stomac din cauza stresului provocat de sala de aerobic, care poate duce la ulcer şi cancer (am hârtie de la medicul specializat)! Am pierdut nenumărate joburi din cauza aceasta! Se aude muzica la maximum, dar se aud groaznic şi ganterele aruncate la orele de bodypump pana la etajul 7! In plus vara aceasta se aude şi muzica de la piscinA cu tot cu fluierul pe care instructoarea şi-l baga in gura!!", a scris el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune