Mihai Neșu are nevoie de trei milioane de euro! Ce vrea să facă fostul fotbalist

Fostul fotbalist Mihai Neșu are nevoie de trei milioane de euro pentru a construi un complex uriaș.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Viața lui Mihai Neșu a luat a luat o întorsătură neașteptată după accidentul în urma căruia a rămas paralizat și imobilizat într-un scaun cu rotile. În ciuda tragediei uriașe prin care a trecut, fostul fotbalist a învățat să se bucure de viață și de fiecare zi și și-a făcut un scop din a-i ajuta pe ceilalți.

Viața lui Mihai Neșu s-a schimbat radical în urmă cu opt ani. Pe 10 mai 2011, Alje Schut a căzut peste Neşu, la un antrenament al olandezilor de la Utrecht, producându-i acestuia o fractură cervicală. De atunci, Neşu e în scaun cu rotile, iar viaţa şi-a dedicat-o fundaţiei care îi poartă numele.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Mihai Neșu are nevoie de trei milioane de euro pentru a construi un complex de terapie destinat copiilor cu probleme locomotorii. Conform Cancan, acesta ar urma sp se extindă pe două hectare și să curpindă locuri de cazare și piscină.

„Pacienţii vor putea învăţa să cultive plante şi să gătească pentru ca, după ce împlinesc 18 ani, să poată fi angajaţi chiar în centru, fie ca fermieri, îngrijitori de animale sau chiar în bucătărie, la restaurantul pe care urmează să-l construim tot în cadrul complexului“, a explicat Iulia Bărcăuan, directorul Fundaţiei „Mihai Neşu“, conform sursei mai sus citate.

„Nu știu dacă mi-ar mai fi de folos să umblu”

„Nu știu dacă mi-ar mai fi de folos să umblu. De când sunt accidentat, mi se pare că viața mea e mai de folos decât înainte pentru cei din jur. Când eram fotbalist, aveam bani, îmi cumpăram tot ce doream, însă nu știu cât de utilă a fost acea perioadă. Nu m-am visat niciodată paralizat. Doar că pic în gol sau mă mișc mai greu, de exemplu. Visele sunt cu totul altfel. Sunt sănătos. Chiar dacă mă mai visam în scaun, la un moment dat mergeam. Nu mă iau însă după vise. Prefer să mă bucur de realitatea fiecărei zile”, a spus Mihai Neșu în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dana Rogoz, la medic în Sri Lanka. Cum decurge sarcina actriței

Alina Eremia, operată de urgență! „A venit la spital cu un caz grav de...”

Sărbătoare 7 ianuarie. Rugăciune puternică la Sfântul Ioan Botezătorul

Oana Roman, făcută praf de internauți! A fost scandal mare pe pagina ei, după ce au văzut cum a îmbrăcat-o pe fiica ei, Isabela

Bianca Pop, bătută într-un club din Capitală! Ispita a trecut prin momente cumplite: "M-a lovit tare cu piciorul..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies