Mihai Petre i-a spus că este ”prea vulgară”! Acum, Anais este regina Instagramului și pozează mult prea sexy la doar 16 ani!

Anais Tomescu este numele noii regine a Instagramului din România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Se schimbă ”liniile” pe rețelele de socializare, care încep să fie dominate de tineri de până în 18-20 de ani. Uitați de Bianca Drăgușanu sau Cristina Ich, acum este vremea lui Anais Queen, noua regină a Instagramului.

La doar 16 ani, cu o viață ”controlată” de Instagram (obișnuiește să-și întrebe fanii înainte de a lua o decizie sau a înterprinde o acțiune), cu o carieră importantă de dansatoare (face parte din trupa interpretei Raluka) și cu o apariție la ”Românii au talent”, Anais Tomescu este deja o veterană a Internetului.

Citeste si: Dezvăluiri ŞOC despre Ana de la Puterea Dragostei! Credeai că-l vrea pe Mocanu? Sursele noastre spun ce ar urmări blonda cu adevărat!

Citeste si: Avea 126 de kilograme şi acum are 63! A făcut o schimbare la îndemâna oricui şi a slăbit

Citeste si: Replica dură dată de Raluca de la Puterea dragostei după ce Adrian a făcut dezvăluiri despre relația lor intimă. ”Este un tip rău și răzbunător”!

Deși are o vârstă fragedă, Anais obișnuiește să se afișeze în imagini sexy, ea fiind chiar criticată de Mihai Petre pentru vulgaritate. Despre ea se spune că ar fi avut o relație cu Abi Talent (18 ani – prezent în permanență în ”trending” pe Youtube), acesta filmând un ”Instastory” în care aruncă cu bani pe fundul fetei la propriu. De asemenea, se pare că tânăra dansatoare este curtată destul de insistent de cântăreți mult mai cunoscuți și ceva mai trecuți prin viață decât ea.

Toate acestea au contribuit la o imagine pe care Anais a învățat deja foarte bine s-o vândă. Pe Instagram, ea are peste 165.000 urmăritori iar pe Youtube a strâns peste 1,2 milioane vizionări cu cele doar 3 clipuri postate.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate