Mihai Trăistariu, fotografie rară cu sora sa mai mare. Ce destăinuiri neștiute a făcut despre Geanina Havârneanu, de ziua sa de naștere: „Tare mă mândresc cu ea”

Mihai Trăistariu și-a lăudat sora în mediul online.

Autor: Alis Pop

In articol:

Mihai Trăistariu este o vedetă cu ștate vechi în lumea mondenă de la noi. Viața sa profesională și personală a fost mereu în atenția publicului. Dar chiar și așa, puține sunt lucrurile care se știu despre familia artistului.

Acum, însă, având o ocazie specială, artistul a public în mediul online două imagini cu sora sa.

Geanina Havârneanu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Trăistariu a dorit să îi facă o surpriză neașteptată.

Citește și: Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Mihai Trăistariu este pregătit să dea zeci de mii de euro ca să se asigure că nu o să moară

Artistul are o soră model 

Motiv pentru care, cântărețul, în dreptul imaginilor de colecție, i-a făcut surorii sale și o urare. Una mai diferită, prin care, inițial, a mărturisit cu ce se ocupă sora sa în viața de zi cu zi, ce îi leagă, deși locuiesc în orașe diferite, care sunt asemănările dintre ei, dar și cât de mult s-a implicat Geanina în buna sa creștere și dezvoltare. Ea fiind alături de el chiar și la maturitate, atunci când a dat de necaz la capitolul amor. 

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

‘’Azi e ziua de naștere a surorii mele- Geanina Havârneanu. Nu-i așa că e frumoasă?! Locuiește în Iași, e cu 13 ani mai mare ca mine, e profesoară de matematică și e severă. Avem următoarele asemănări: părul creț, iubirea pentru matematică, ambiția, dorința de a lăsa în urmă ceva palpabil: a scos 3 cărți. Mă dădea cu sania când eram mici, m-a meditat la matematică pentru liceu și facultate și m-a consolat tot timpul când eșuam în relațiile din perioada facultății‘’, a scris Mihai Trăistariu  în meidul

online.

Ulterior, cântărețul a publicat mai multe informații despre sărbătorita zilei, care se găsesc la îndemâna oricui, ținând să menționeze că este tare mândru de tot ceea ce face și este Geanina.

Nu este cunoscută în lumea mondenă, dar Geanina s-a asigurat că va lăsa ceva în urma sa. În domeniul educației, sora cântărețului are o serie întreaga de diplome și titluri obținute de-a lungul anilor.

Matematica, psihologia și pedagogia fiind ramurile pe care s-a axat și în care este recunoscută pentru munca pe care o depune zi de zi.

Mihai Trăistariu și sora sa

Mihai Trăistariu, fotografie rară cu sora sa mai mare

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mihai Trăistariu s-a săturat de viața la oraș! Artistul vrea să locuiască în pădure și să ducă un trai simplu: „Nu mai vreau să depind de ăștia care măresc prețul la gaze”

"Geanina Havârneanu este absolventă a Facultății de Matematică a Universității „Al.I. Cuza” din Iași (1986). Are un master în psihologie (relații umane și comunicare, 2007) și un master în matematică (didactica matematicii, 2009). A obținut titlul de doctor în Ştiințe ale Educației (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, 2012), cu teza intitulată „Strategii și metode de stimulare a creativității prin predarea matematicii”.

Este profesor metodist și profesor mentor la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, iar din 2014, profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, Departamentul Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Este un colaborator constant al revistei Recreații Matematice, a publicat două volume ce tratează stimularea creativității prin predarea matematicii, precum și o serie de articole științifice în reviste cu factor de impact, în domeniul metodicii predării matematicii în învățământul primar". Tare mă mândresc cu ea! La mulți ani, surioară!”, a mai scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Trăistariu reacționează după ce ANAF i-a luat la ochi pe cei care fac bani din OnlyFans. Artistul spune tot ce are pe suflet | EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a primit un loc de veci, drept cadou! Motivul neașteptat pentru care artistul a primit darul neobișnuit

Mihai Trăistariu, decizie radicală după creșterea facturilor! Cântărețul a apelat la o ultimă soluție pentru a-și putea încălzi locuințele: „Va fi greu”

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Mihai Trăistariu, decizie radicală după creșterea facturilor! Cântărețul a apelat la o ultimă soluție pentru a-și putea încălzi locuințele: „Va fi greu”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies