Mii de oameni la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de ziua lui de un şofer intrat pe contrasens

Preotul Marius Gabriel Bărăscu care a fost ucis de un șofer intrat pe contrasens, fix în ziua în care împlinea 35 de ani, a fost condus pe ultimul drum.

Distribuie pe:

fara descriere

Preotul a fost condus pe ultimul drum ieri de familie, colegii din facultate, dar și localnicii din parohia pe care o slujea. Biserica, cât și curtea acesteia s-au dovedit a fi  neîncăpătoare pentru miile de oameni care au venit să-i aducă un ultim omagiu preotului. 

fara descriere

"În data de 11 august 2019, mulțime de credincioși din Parohia Parava, Protopopiatul Sascut, a condus pe ultimul drum pământesc, cu nădejdea în dragostea milostivă a Mântuitorului Hristos, pe părintele Marius Gabriel Bărăscu, cel care le-a fost îndrumător spiritual timp de 5 ani, având în mijlocul lor pe Părintele Arhiepiscop Ioachim și un impresionant sobor de preoți.

Sfântul lăcaș de cult închinat Sfinților Arhagheli și curtea bisericii s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulțimea fiilor și fiicelor duhovnicești care au dorit să aducă un ultim omagiu celui care a fost părinte duhovnicesc pentru această comunitate. Alături de familia îndoliată, preoți din protopopiat, colegi de seminar și de facultate au înălțat rugăciuni pentru părintele Marius către preamilostivul Dumnezeu.", scrie Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului. 

fara descriere

Citeste si: Descoperiri șocante în cazul bebelușului aruncat în WC de mamă! Ce au aflat anchetatorii

Citeste si: Educatoare din Alba Iulia, înregistrată în timp ce îi jignea pe copii: „Urâtul naibii!”

Citeste si: Descoperirea unui soț după ce a montat o cameră ascunsă în dormitorul conjugal. Imaginile l-au lăsat fără cuvinte: "Am fost şocat când mi-am văzut soţia în acea ipostază”

Preotul este plâns de soție și cei patru copii, toți cu vârste sub zece ani 

În seara în care a murit soția și cei patru copii îl așteptau cu tortul pe masă pentru a-i sărbători vârsta de 35 de ani. 

Din păcate, familia nu a mai avut ocazia să-l sărbătorească pe preot, fiind nevoiți să se pregătească pentru înmormântare. Preotul Marius Gabriel Bărăscu, de la Parohia Parava, a murit miercuri spre joi noaptea, în urma rănilor suferite în accidentul de miercuri, 7 august, de pe E85.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate