Ministrul german al Sănătății: ″Epidemia de coronavirus s-a transformat în pandemie″⁣

Ministrul german al Sănătății a declarat că epidemia de coronavirus care a afectat deja multe țări s-ar fi transformat în pandemie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

„Epidemia de coronavirus în China s-a transformat în pandemie mondială″⁣, a declarat Jens Spahn, ministrul german al Sănătății, în faţa deputaţilor din Bundestag la Berlin, potrivit Agerpres.

Ministrul german al Sănătății a mai declarat că încearcă să oprească răspândirea virusului la ei în țaă. Din acest motiv, a susținut anularea unor evenimente publice, la care ar fi participat cel puțin câteva mii de persoane. ″Securitatea cetăţenilor noştri este mai importantă decât interesele economice”, a mai spus el.

fara descriere

Coronavirus: Sunt periculoase pachetele pe care românii din Italia le trimit în ţară? Răspunsul specialistului

Coronavirus a creat o isterie la nivel mondial și cei mai mulți dintre oameni se întreabă ce se întâmplă cu pachetele care sunt trimise dintr-un colț în altul al lumii.

Coronavirus a creat panică printre oamenii din întreaga lume. Pentru că virusul a creat foarte multe victime în anumite zone ale Italiei, românii se întreabă ce se întâmplă cu pachetele trimise de rudele care munces în străinătate.

Astfel, Alexandru Rafila a explicat că nu este niciun pericol în pachetele trimise de românii din Italia la noi în țară.

„Nu avem niciun fel de indicaţie la nivelul OMS privind transmiterea infectării prin livrarea mărfurilor.

La începutul perioadei de alertă a fost o discuţie privind mărfurile venite din China şi nu s-a constatat transmiterea virusului prin intermediul mărfurilor.

Virusul nu rezistă în condiţii de transport prelungit.

Problema e legată de contactul cu persoanele infectate. Nu mărfurile sunt problema, ci normele igienice individuale şi comportamentul celor care vin din zone cu probleme”, a explicat la Digi24 Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie.

 

În Italia au fost înregistrate 203 cazuri de infectare şi patru decese din cauza coronavirusului.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate