Panică la Galați! Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din izolarea la domiciliu

Un bărbat din Galați a fugit din izolarea la domiciuliu. Este suspect de coronavirus, iar polițiștii îl caută disperați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat din Galați, întors recent din Lombardia, Italia, a fugit din izolarea la domiciliu. Bărbatul a fost căutat de reprezentanții de la Direcția de sănătate Publică, însă nu se afla acasă, așa cum ar fi trebuit. A fost amendat în lipsă cu suma de 10.000 de lei în urma nerespectării măsurii izolării și acum este căutat de oamenii legii.

Încă de la începutul bărbatul a fost necooperant cu autoritățile și se bănuiește că ar fi plecat deja din România. Alătui de el mai locuiau alți trei membri ai famliei, care au respectat măsura de izolare și au rămas acasă.

fara descriere

Coronavirus: Sunt periculoase pachetele pe care românii din Italia le trimit în ţară? Răspunsul specialistului

Coronavirus a creat o isterie la nivel mondial și cei mai mulți dintre oameni se întreabă ce se întâmplă cu pachetele care sunt trimise dintr-un colț în altul al lumii.

Coronavirus a creat panică printre oamenii din întreaga lume. Pentru că virusul a creat foarte multe victime în anumite zone ale Italiei, românii se întreabă ce se întâmplă cu pachetele trimise de rudele care munces în străinătate.

Astfel, Alexandru Rafila a explicat că nu este niciun pericol în pachetele trimise de românii din Italia la noi în țară.

„Nu avem niciun fel de indicaţie la nivelul OMS privind transmiterea infectării prin livrarea mărfurilor.

La începutul perioadei de alertă a fost o discuţie privind mărfurile venite din China şi nu s-a constatat transmiterea virusului prin intermediul mărfurilor.

Virusul nu rezistă în condiţii de transport prelungit.

Problema e legată de contactul cu persoanele infectate. Nu mărfurile sunt problema, ci normele igienice individuale şi comportamentul celor care vin din zone cu probleme”, a explicat la Digi24 Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie.

În Italia au fost înregistrate 203 cazuri de infectare şi patru decese din cauza coronavirusului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate