Ministrul Justiției din Madagascar abia așteaptă ca Radu Mazăre să fie extrădat: „Riscă să-i contamineze şi pe corupţii de aici”

Ministrul Justiției din Madagascar a vorbit despre situația lui Radu Mazăre și despre întoarcerea lui în România. Fostul primar va fi extrădat curând.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ministrul Justiției, Jean-Jacques Randrianasolo, abia așteaptă ca Radu Mazăre să se întoarcă în România. Acuzațiile de corupție care i se aduc românului l-au îngrijorat pe acesta și a confirmat extrădarea fostului primar al Constanței.

„El este extrădabil pentru că infracțiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel”, a declarat Jean-Jacques Randrianasolo într-un interviu.

Citeste si: Scrisoarea unei femei către soacra ei a devenit virală! „Nu mă mai speria cu vizitele tale neanunţate, pentru că dată viitoare...”

Citeste si: Adevărul despre datoriile lui Răzvan Ciobanu! Nimeni nu a avut curajul să spună asta după moartea lui: „Începuse să tragă ţepe”

Citeste si: Dialog halucinant între un șofer prins mort de beat la volan și un agent de la Rutieră: "Vă rog să-mi prezentați documentele/ ‘Trăiți! Carnetul și buletinul de la voi le am, deci le știți... ale lui Roxy..." Continuarea întrece orice imaginație

fara descriere

Când va fi Radu Mazăre adus din Madagascar în România

„S-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Magadascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional. Întoarcerea pe teritoriul României urmează să aibă loc pe 20 mai”, a anunțat Poliția Română.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate