Ministrul Justiției din Madagascar abia așteaptă ca Radu Mazăre să fie extrădat: „Riscă să-i contamineze şi pe corupţii de aici”

Ministrul Justiției din Madagascar a vorbit despre situația lui Radu Mazăre și despre întoarcerea lui în România. Fostul primar va fi extrădat curând.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ministrul Justiției, Jean-Jacques Randrianasolo, abia așteaptă ca Radu Mazăre să se întoarcă în România. Acuzațiile de corupție care i se aduc românului l-au îngrijorat pe acesta și a confirmat extrădarea fostului primar al Constanței.

„El este extrădabil pentru că infracțiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupție. Și noi, malgașii, deferim justiției, fără ezitare, pe toți cei implicați în acte de corupție. Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel”, a declarat Jean-Jacques Randrianasolo într-un interviu.

Citeste si: Scrisoarea unei femei către soacra ei a devenit virală! „Nu mă mai speria cu vizitele tale neanunţate, pentru că dată viitoare...”

Citeste si: Adevărul despre datoriile lui Răzvan Ciobanu! Nimeni nu a avut curajul să spună asta după moartea lui: „Începuse să tragă ţepe”

Citeste si: Dialog halucinant între un șofer prins mort de beat la volan și un agent de la Rutieră: "Vă rog să-mi prezentați documentele/ ‘Trăiți! Carnetul și buletinul de la voi le am, deci le știți... ale lui Roxy..." Continuarea întrece orice imaginație

Când va fi Radu Mazăre adus din Madagascar în România

„S-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Magadascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional. Întoarcerea pe teritoriul României urmează să aibă loc pe 20 mai”, a anunțat Poliția Română.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: