Minunea din viața unei mame care dormea sub cerul liber cu cei cinci copilași ai săi. Salvarea lor a venit când se așteptau mai puțin

O mamă cu cinci coplași a fost găsită de o trecătoare într-o stație de metrou din capitală. Femeia și cei cinci copii dormeau pe asfalt, sub cerul liber.

Mesajul unei femei din București a salvat o femeie cu cinci copilași care au fost dați afară din casă, fiind nevoiți să doarmă pe stradă. Trecătoarea care i-a observat a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care cerea ajutor pentru femeie și cei mici. În scurt timp de la postare, mesajul a strâns peste 6.000 de reacții și mai bine de 2.000 de distribuiri. 

Citeste si: Anamaria Preda, prima apariție în direct după scandalul sexual cu Nicușor Iordan! Cum a răspuns fiica lui Aurelian Preda când a fost întrebată dacă s-a lăsat de muzică

Citeste si: Mama Luizei Melencu, ipoteză șocantă! Al cui e sângele găsit în casa lui Dincă

Citeste si: Mesajul tulburător al lui Florin Piersic Jr.: „Tata, să nu mă lași orfan”!

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Oameni buni am nevoie de ajutor! Am găsit aceasta mama cu 5 copilași care dorm pe stradă! Nu au pe nimeni m-am așezat lângă ei, nu am cuvinte, plâng pt acești îngerași care dorm pe jos. Vă rog distribuiți poate ii ajută cineva! Spune că are pe cineva aici în București, care i-a promis ca o ajuta.

Dar nu are nici măcar telefon. Este disperată și vrea să renunțe la copii și să oprească doar pe cea mare. Ca nu are unde să locuiască!!! 😥😭😭😭Fetiţa de 6 ani nu se oprește din plâns😭", este mesajul apărut pe reţelele de socializare.

Mesajul distribuit masiv a ajuns la o doamnă pe nume Nevenka, care a hotărât să-i ia în grijă, oferindu-le o casă, haine și alimente. 

" Dragi prieteni, în legătură cu această mămică cu cei 5 copilași pe care i-am găsit dormind pe strada, va anunț că acum sunt bine! O minunată Doamnă pe nume Nevenka Marlys a venit la poliție, a mers și la protecția copilului și a declarat că îi ia în grija pe mămică și cei 5 copilași. După care la vă oferi o locuință.

Va mulțumesc tuturor pentru distribuirii și pt tot ajutorul acordat. Primesc continu mesaje, nu va pot răspunde la toți. Asa ca scriu aici copii sunt bine! Puteți ajuta în continuare cu alimente, haine pt mama și pt copii, jucării, orice este de ajutor. Eu atât am putut sa fac! Legătura o puteți tine cu Doamna Nevenka Marlys! 🤗👏❤️",  a informat cea care i-a găsit pe cei cinci copii și mama lor. 

Femeia a făcut chiar și demersurile necesare în acest sens și a mers la Protecția Copilului pentru a semna angajamentul că are grijă atât de mamă cât și de cei cinci copilași.

Nevenka a postat și ea un mesaj prin care a mulțumit tuturor pentru implicarea de care au dat dovadă în oferirea de bunuri pentru ajutorarea familiei. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies