Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman este extrem de îngrijorată

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu cea care a adus-o pe lume pe Oana Roman.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Oana Roman trece prin momente extrem de grele. Mioara Roman a ajuns de urgență la spitalul Floreasca din Capitală din cauza unor probleme de sănătate. Cu siguranță vedeta își face griji pentru ea, așa cum a făcut-o de fiecare dată când a ajuns pe mâinile medicilor.

Nu este prima dată când fosta soție a lui Petre Roman ajunge la spital. În urmă cu două luni și jumătate, ea a fost internată pentru investigații amănunțite după ce a acuzat stări de rău.

„O să îi facă o internare de o zi ca să îi facă nişte analize şi investigaţii pentru că nu se simţea foarte bine”, a explicat Oana Roman la momentul respectiv.

Citeste si: Scandal uriaș între Bernadette de la Puterea Dragostei și fanii emisiunii! Ultima fotografie a creat controverse: „Uită-te la tine cum arăți!”

Citeste si: Adina de la Heaven, mesaj emoționant de la tatăl mort, în vis, înainte să afle despre sarcină! ”Să ai grijă de fetiță”

Citeste si: Killer-ul din Timiș nu e la prima crimă! Informații bombă despre cel mai periculos urmărit general din România

Oana Roman, îngrijorată pentru Mioara Roman

Mioara Roman a ajus la spital și anul trecut, iar Oana Roman ș-a făcut griji pentru ea.

„Am dus-o la spital, pentru că mă tot rugam de ea de vreo doi ani să-şi faca analize, mai ales că deja are 78 ani, i se umflaseră puţin picioarele, m-am îngrijorat puţin. Are o mică problemă de circulaţie, dar nu ceva foarte grav, are o mică problemă la tiroidă, dar iar nu ceva foarte grav, per total e sănatoasă„, a explicat Oana Roman.

După externare, Mioara Roman a declarat: „Am 78 de ani, ce să mai aştept? Mă supără picioarele, am un pic din toate. Acum sunt singură acasă, nu este nimeni lângă mine, dar duminica trecută au venit Oana, fiica mea, şi nepoata Calina, în vizită„.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate