Killer-ul din Timiș nu e la prima crimă! Informații bombă despre cel mai periculos urmărit general din România

Marcel Ionel Lepa, cel care l-a ucis cu sânge rece pe polițistul Cristian Amariei, pare să nu fie la prima crimă făcută, el fiind acuzat, în trecut, că ar fi tăiat gâtul unui amic de-al său.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

fara descriere

Mai exact, conform impactpress.ro, Marcel Ionel Lepa, are un cazier care ar înspăimânta și un terorist internațional, el fiind, deja, la o a doua cruimă.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la ora 12 în memoria polițistului împușcat mortal în Timiș

Citeste si: Filmul uciderii polițistului din Timiș! Femeia care i-a acordat primul ajutor lui Cristian povestește ce s-a întâmplat

Citeste si: Cine e polițistul din Timiș care a fost ucis de un bărbat, după ce a încasat un glonț în piept! ”A mai căzut un coleg la datorie”

 Astfel, infracțiunea pentru care a fost condamnat Marcel Ionel Lepa ultima oară, cea de tentativă la tâlhărie, poate fi considerată o doar o banală fapta penală, când vine vorba despre acest adevărat killer. Conform cazierului judiciar al ucigașului polițistului, în octombrie 1999, Marcel Ionel Lepa a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara, împreună cu colegul sau de celulă, un anume Samoilă și a fost capturat după un an. Cu toate acestea, colegul de celulă al criminalului din Lugoj, a fost găsit cu gâtul tăiat, pe o cale ferată, înainte să fie capturat. Trimis în judecată pentru acea crimă, Marcel Ionel Lepa a fost condamnat în primă instanță la 25 de ani de închisoare, pedeapsa posibil redusă după apel și recurs. Și-a executat pedeapsa la Penitenciarul de maximă Siguranță din Aiud, de unde a fost eliberat cu un rest de pedeapsa de 1486 de zile.

 

Filmul crimei care a îndoliat Poliția Română

Agentul șef principal Amariei Cristian, 43 de ani, de la Poliția Recaș, a fost împușcat mortal de un infractor dat în urmărire internațională pentru tâlhărie, în momentul în care intenționa să-l rețînă și să-l încătușeze. Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-a produs în timpul unei misiuni organizate în vederea capturării urmăritului Marcel Ionel Lepa, are 47 de ani, din Lugoj. Acesta a fost identificat într-o mașină aflată în trafic, în care mai se găseau patru cetățeni sârbi. Polițistul se într-un filtru rutier pentru oprirea autovehiculului semnalat și, întrucât acesta nu a oprit la semnalele agenților, oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii suspecte, nu înainte de a chema ajutoare. La un moment dat, urmăritul a abandonat mașina și a intrat într-o curte. Agentul Amariei Cristian a intrat prin spatele casei, unde s-a trezit față în față cu suspectul, care l-a împușcat în zona pieptului și a gâtului. Imediat, ucigașul a intrat într-o altă curte, i-a amenințat pe proprietari cu armă și a luat mașina acestora. În timp ce încerca să fugă a fost observat de un polițist care a tras asupra mașinii, reușind să îl rănească la umăr. Fugarul a ieșit din mașină și s-a pierdut pe străduțe. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate