Miodrag Belodedici se iubește cu o mare șefă de bancă! Partenera fostului mare fotbalist e bancheriță de aproape 25 de ani! FOTO

Miodrag Belodedici se iubește cu o mare șefă de bancă de care pare îndrăgostit până peste cap.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Miodrag Belodedici se iubește cu o mare șefă de bancă, femeia apărând în viața fostului mare fotbalist la începutul acestui an. Cei doi au fost împreună la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Dorinel Munteanu, fostul coleg de echipă al lui Belo. (vezi cum a pozat fiica lui Belodedici în costum de baie)

Citeste si: EXCLUSIV! Miodrag Belodedici vrea sa plece defintiv din Bucuresti

Citeste si: Belodedici vrea 27000 de lei de la Inspectoratul de Stat in Constructii! Fostul mare fotbalist are numai necazuri cu blocul ridicat in centrul Capitalei

Citeste si: Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură! La vernisaj l-a avut alături pe Gică Popescu!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

”Da, este iubita mea. Sunt îndrăgostit, dar nu mă însor. Este mai bine să fii îndrăgostit decât să fii însurat. Sunt vesel, sunt bine… Iubita mea n-are treabă cu sportul”, a spus Belo pentru Libertatea.

”Sunt divorțat. O să mă însor! E o situație pe care o tot amân. E la fel de 7-8 ani. Deși prietenii îmi spun că însurătoarea înseamnă că voi aveam mai mult păr alb în cap. Totul e perfect în viața mea, numai să mă însor. Atât mai am”, a mai spus Miodrag Belodedici.

Miodrag Belodedici se iubește cu o mare șefă de bancă. Au ieșit la restaurant cu Vlad Petreanu și soția acestuia

Belo nu s-a însurat, încă, cu actuala iubită, dar relația lor de cuplu funcționează impecabil. WOWbiz.ro a descoperit că Cornelia ocupă o funcție importantă la una din cele mai mari bănci din România, fiind Supervizor la Directia Controlling Risc a instituției bancare. De altfel, iubita lui Miodrag Belodedici lucrează la aeeași bancă de 24 de ani!

De-a lungul timpului, Cornelia a fost ofițer de credite, senior corporate risk manager și șef birou monitorizare împrumuturi. Înainte de a se angaja la bancă, actuala iubită a lui Miodrag Belodedici a lucrat, între 1993 și 1996, ca economist la Ministerul de Finanțe. Recent, Belo și Cornelia au ieșit la restaurant cu Vlad Petreanu și soția acestuia, Ionela Năstase.

fara descriere

Miodrag Belodedici se iubește cu o mare șefă de bancă. A divorțat de Sandra în 2001

Miodrag Belodedici, care a câștigat de două ori Cupa Campionilor Europeni, cu Steaua și Steaua Roșie Belgrad, a fost căsătorit cu Sandra Macovescu, fiica fostului ministru de externe comunist George Macovescu. Cei doi s-au însurat la începutul anilor 90. In 1997 s-a nascut fetita lor, Zandalee, dar aparitia copilului nu a putut impiedica divortul sotilor Belodedici, survenit in 2001.

Sandra Macovescu si-a refacut viata la Valencia, alaturi de un spaniol mai tanar, alaturi de care si-a petrecut mai multe vacante la Ibiza si la St. Tropez. De la separarea de Sandra, Belodedici nu s-a afișat alături de o altă femeie, prima cu care își asumă relația fiind Cornelia, care va împlini 51 de ani în septembrie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate