Miracol la Iași! Ce se întâmplă cu icoanele Părintelui Iustin Pârvu ”Mă cutremur”

Miracol în aceste zile la Iași, acolo unde are loc Conferința Sfinţilor Închisorilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Moaştele Sfinţilor Închisorilor şi icoanele părintelui Iustin Pârvu au fost filmate izvorând mir  în aceste zile, în care, la Iași se desfășoară Conferința Sfinților Închisorilor. Unul dintre preoții care au vorbit în cadrul conferinţei a mărturisit că, marți seară, "a fost o abundenţă de mir". Mai întâi de la moaştele martirilor din temnițele comuniste, iar mai apoi, mirul a izvorât de la icoanele părintelui Iustin Pârvu, duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț.

Citeste si: Anunț de ultim moment de la directorul INFP: „Posibil să avem o grupare de cutremure mari”

Citeste si: Duhovnicul Iustin Pârvu i s-a arătat unui cunoscut astrolog! Ioan Burculeț: ”Este pentru a doua oară, de fiecare dată eram în spital” IMAGINI CUTREMURĂTOARE

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț, previziune șocantă despre o persoană ”cu nume de rezonanță”: ”Poate să dispară efectiv”

Pare că duhovnicul Iustin Pârvu, unul dintre prelații extrem de iubit de credincioșii vrea să transmit ceva. Întâmplător sau nu, în urmă cu două săptămâni și specialistul în astrologie, Ioan Burculeț a suprins în nori imaginea părintelui Pârvu. Era pentru a doua oară când surprindea un astfel de miracol și în condiții asemănătoare. Se întâmplase în 2015, pe când era în spital în București, iar acum tot din același spital privea cerul.

”Sâmbătă, aflându-mă în curtea spitalului în care sunt internat, am făcut fotografii la soare. Pentru a doua oară, în aproape aceleași condiții de spitalizare, în momente în care trebuie să ai încredere în tine pentru a merge mai departe, fenomenul s-a repetat. De data aceasta, chipul părintelui este conturat mult mai bine", a spus Ioan Burculeț, adăugând: „În această perioadă, m-am rugat la el pentru a-mi întări puterea în forțele proprii. M-am rugat și la Arhanghelii Mihail și Gavriil, care, de altfel, sunt ocrotitorii Mănăstirii Petru Vodă, unde a viețuit părintele", spunea Ioan Burculeț.

Miracolul de acum de la Iași, legat tot de duhovnicul Iustin Pârvu, l-a cutremurat pe specialistul în astrologie. ”Nu e întâmplător. Ceva se întâmplă în țara noastră. Sincer, mă cutremur”, a mărturisit Ioan Burculeț.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: