Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”

Olivia Steer a făcut mărturisiri dureroase despre tragedia morții uneia dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este adepta unui stil de viață sănătos. De mai mulți ani ea este raw-vegană și studiazp naturopatia. Nu a mai mers la medic de mulți ani, nu crede în vaccinuri, doctori și medicamente. În același fel își crește și copiii și încurajează părinții să nu își vaccineze copiii. Declarațiile ei controversate au adus-o în atenția publicului și a presei și mulți medici au criticat dur sfaturile pe care le dă ea pe internet.

Citeste si: Mircea Badea, amenințat în direct, la radio! „S-ar putea să dai și o probă orală!” Cum a reacționat el: „Mă-ta ce face?”

Citeste si: Prima reacție a lui Dan Bursuc după maneaua de pe scena Premiilor Gopo! Cum a ajuns trupa Kana Jambe la gală

fara descriere

Olivia Steer despre tragedia din familia ei

În urmă cu ceva timp Olivia Steer a vorbit despre una dintre cele mai mari încercări prin care a trecut familia ei. Sora ei, Lavinia, a fost diagnosticată cu cancer la câteva luni după ce a aflat că era însărcinată. A dus sarcina până la capăt și a fost alături de Alex, fiul ei, timp de cinci ani, înainte să fie răpusă de boală.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer în urmă cu ceva timp, relatează Cancan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate