Mircea Badea, afirmație șocantă despre scandalul care împarte țara în două: educația sexuală în școli! „Mă educă sexual, ce îmi face? Mă învață la clasa a patra cum să...”

Mircea Badea a spus în cadrul unei emisiuni tv că el nu înțelege ce anume este educația sexuală și cum ar trebui să se predea în școli.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Mircea Badea, afiramție șocantă despre educația sexuală în școli
Mircea Badea, afiramție șocantă despre educația sexuală în școli


In articol:

Controversatul prezentator de televiziune a discutat despre scandalul care a împărțit întreaga țară în două tabere: educația sexuală. Întregul scandal a început după ce președintele Klaus Iohnnis promulgase legea prin care în toate școlile să se desfășoare o oră de educație sexuală pe semestru.

Citeste si: Asta le întrece pe toate. Ce a putut să spună Viorel Stegaru în direct, după ce s-a angajat. Mirela Vaida a luat foc când l-a auzit

Ulterior, câțiva parlamentari care fac parte dintr-un grup religios au spus că această decizie a provocat controverse și au propus un amendament: educația sexuală să se numească educație sanitară și să fie predată cu acordul părinților.
Astfel, au început o serie de dezbateri pro sau contra în mediul public.

Citeste si: Educația sexuală în școli naște un conflict uriaș. BOR se opune. Tu ce crezi?

Mircea Badea a afirmat în direct că el nu crede că avem specialiști care să predea această materie în școli.

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Mircea Badea, afiramție șocantă despre educația sexuală în școli
Mircea Badea, afiramție șocantă despre educația sexuală în școli

„Ce se întâmplă concret? Cine vine să predea? Asta cu vine un ONG-ist, aici sunt împotrivă! Hai să nu vină un ONG-ist. Hai să presupunem că un ONG-ist nu este un specialist. Nu vreau să-l învețe un ONG-ist pe fii-miu nimic. Sigur, neimportant ce vreau eu. Că va face Ministerul o comisie și va spune: 'Tu taci din gură, l-ai făcut pe ăsta, tu plătești facturile, de restul ne ocupăm noi'” , a spus Mircea Badea, potrivit Antena 3.

Mircea Badea nu este de acord cu educația sexuală în școli. Ce a afirmat el în direct 

Mircea Badea a dat de înțeles în cadrul unei dezbateri televizate că el nu ar fi de acord cu educația sexuală în școli și că nu înțelege ce ar putea însemna această materie. 

Mircea Badea, afiramție șocantă despre educația sexuală în școli
Mircea Badea, afiramție șocantă despre educația sexuală în școli

Citeste si: 4 întrebări arzătoare despre sex la care cauţi de mult răspunsuri

”Eu n-am înțeles ce e aia educație sexuală. Aș fi pro sau contra dar n-am înțeles ce e aia. Ce înseamnă educație sexuală? Dacă am putea defini ce e aia poate aș fi pro sau contra.

Când vorbim despre matematică, înțeleg ce e aia matematică, vorbim despre geografie, înțeleg ce e aia geografie. Treaba asta cu educația sexuală nu poate fi predată ca geografia sau matematica. De ce? Pentru că geografia și matematica nu se suprapun peste un set de valori, oricare ar fi ălă, pe care un individ la orice vârstă le are.

Treaba asta cu educația sexuală, nu am înțeles la ce se referă exact. Mă educă sexual, ce îmi face? Mă învață la clasa a patra cum să pun prezervativul. De ce? Se pune problema să nu îl pun bine când e cazul? Pe bune?”, a spus Mircea Badea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

10 lucruri pe care le-am invatat de la site-urile adresate barbatilor

Compatibilitate zodie Berbec. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies