Paparazzi

Mircea Badea, interceptat în librărie! Prezentatorul tv i-a cumpărat cărţi lui Vlăduţ VIDEO PAPARAZZI

Mircea Badea se dovedeşte un tătic grijuliu, ocupându-se ca lui Vlăduţ să nu-i lipsească nimic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Mircea Badea, interceptat în librărie! Prezentatorul tv i-a cumpărat cărţi lui Vlăduţ VIDEO PAPARAZZI icon photo

Pe 14 mai 2014, Mircea Badea şi Carmen Brumă deveneau părinţi în premieră, fostul fotomodel născându-l pe Vlăduţ, astăzi în vârstă de 4 ani şi jumătate. Evident, viaţa celor două vedete s-a schimbat de atunci într-un mod iremediabil, copilul trecând pe primul loc! ”Vlăduţ este un copil adorabil. De la vârsta de 3 ani ştie să citească, cunoaşte literele, cifrele şi planetele. Recunoaşte orice model de maşină, din mers, chiar dacă le zăreşte doar cu coada ochiului. Poţi să îi arăţi orice siglă de maşină sau doar un far şi el ştie să spună corect ce marcă este maşina”, au povestit surse din familia Badea pentru presă, semn că băieţelul are parte de o educaţie pe măsură. 

Şi, ca orice părinte dedicat cauzei, şi Mircea Badea are grijă să-i alimenteze puştiului său setea de cunoaştere! Zilele trecute, când zăpada năvălise peste Capitală, vedeta tv a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro într-un mall nu printr-un magazin de haine sau la o sală de forţă, ci într-o librărie, căutând cărţi pentru junior. După o jumătate de oră în care a trecut în revistă oferta de volume pentru copii, lecturând atent conţinutul, Mircea Badea s-a decis asupra cadoului, a trecut pe la casă şi dus a fost. Normal, căci seara avea o emisiune de făcut!  

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune