Mircea Badea, reacție scandaloasă în cazul crimelor din Caracal: „E problema lor!”

Mircea Badea a avut o reacție neaștepată când a vorbit despre cazul crimelor din Caracal. Nimeni nu se aștepta ca cel mai controversat prezentator din România să spună asta.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Crimele din Caracal țin primele pagini ale presei de mai bine de o săptămână. Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra din Caracal, dar cercetările continuă la casa lui. În plus, trupul primei lui victime nu a fost încă găsit.

Cazul care ține cu sufletul la gură românii a stârnit foarte multe reacții în rândul oamenilor. Multe persoane publice au vorbit și ele despre aceste tragedii, exprimându-și furia, revolta sau dezamăgirea.

Citeste si: Marcel Toader, uitat de fostele soții în ziua înmormântării. Cine va veni la funeralii

fara descriere

Mircea Badea, reacție scandaloasă

Mircea Badea a avut o reacție neașteptată în timpul emisiunii pe care o prezintă. El este de părere că opinia publică din România ne este interesată de problemele reale, ci de „bârfe” legate de caz.

„Am tot spus și o să repet. E convingerea mea și se bazează pe argumente. Motivul pentru care țara asta e atât de praf e din cauza opiniei publice. Nu există țară care să fie în stare de ceva, de orice, fără o opinie publică trează, vigilentă și oarecum implicată în propria viață. La noi, în România, opinia publică este implicată uneori emoțional în astfel de cazuri pentru că e și multă acțiune, are multe ingrediente care asigură la un moment dat un interes, dar nu e interesată de fondul problemei. Ce, tu zici de 112? Lasă-mă, nene, tu zi-mi de criminalul ăla, ce făcea, cum făcea, cum era fiică-sa. Deci în România opinia publică e interesată mult de bârfă, nu de problema adevărată. Această țară ar fi fost altfel dacă opinia publică ar fi fost altfel. Legea este scapă cine poate. Dacă mai există persoane care cred în instituții, în statul de drept, e problema lor, e clar că au o problemă și e la fel de clar că nu o să o pot rezvolva eu. Fiecare face cum îl taie capul și cum îi e norocul, cam așa e în țara asta”, a afirmat Mircea Badea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate