Marcel Toader, uitat de fostele soții în ziua înmormântării. Cine va veni la funeralii

Marcel Toader va fi condus pe ultimul drum astăzi de familie și de prieteni. Doar una dinttre cele șase soții ale sale va fi prezentă la înmormântarea fostului sportiv.

Distribuie pe:

fara descriere

În ziua înmormântării lui Marcel Toader, fostele sale soții, Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea sau Maria Constantin nu au trecut pe la căpătâiul fostului soț.

Dintre toate fostele soții, doar una va fi prezentă la funeralii, Raluca, femeia care i-a dăruit un copil.

Singurul său copil, Maximilian, va fi prezent la tristul eveniment, iar mama sa a ales să meragă cu el pentru a-l sprijini. 

fara descriere

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, momente grele după vacanța din Bali: "Suntem vai de capul nostru." Ce s-a întâmplat cu micuții vedetelor

Citeste si: ȘOC pentru Mari la Puterea dragostei! Beni a recunoscut că a plăcut-o pe Roxana! ”Avea un corp perfect și un zâmbet minunat”

Citeste si: Mama șoferului care s-a sinucis pe o autostradă din Germania, mesaj emoționant. A văzut totul live pe Facebook

Nu doar soțiile l-au părăsit, ci și prietenii din lumea mondenă 

Doar câțiva au trecut pe la capela cimitirului Bellu, pentru a-i aprinde o lumânare la căpătâi. Alături de el au fost membrii familiei, dar și foștii colegi de rugby. 

Mama fostului sportiv a primit dureroasa veste de la televizor.

“Eram sâmbătă după-amiază acasă şi m-a sunat nepoata. Am dat şi eu telefon după ce m-a sunat nepoata. A sunat, dar nu a răspuns nimeni. Am aşteptat puţin pentru că am crezut că mă sună. Am zis să dau drumul la televizor şi scria mare cu litere galbene, Marcel a făcut infarct şi a murit. Am aşteptat să apară şi al doilea scris, am zis că nu este adevărat. Am avut înţepături în tot corpul, am zis că nu se poate.

Am mers la o vecină, dar nu a îndrăznit să-mi spună. Vecina nu se putea stăpâni mai mult ca mine. O altă prietenă m-a sunat şi s-a dat în vorbă că plouă, ea ştia, dar nu a vrut să mă anunţe. M-a sunat apoi Raluca, mama lui Maximilian. Mi-a spus «A murit Marcel». Nu m-am gândit să pierd aşa o bunătate de copil, m-a dus la toţi medicii. Când a fost în Franţa mi-a trimis medicamente. Avea grijă de mine”, a spus mama lui Marcel Toader în cadrul unei emisiuni TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate