Mircea Diaconu și soția sa, Diana Lupescu, o poveste de dragoste ca în filme: „Ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit.”

Mircea Diaconu și Diana Lupescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 1980, iar împreună au doi copii, Ana și Victor.

Mircea Diaconu și soția sa, Diana Lupescu, o poveste de dragoste ca în filme
Mircea Diaconu și soția sa, Diana Lupescu[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Mircea Diaconu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Diana Lupescu, de mai bine de 40 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în 1980, și au împreună doi copii, Ana și Victor.

Cum a cunoscut-o Mircea Diaconu pe soția sa, Diana Lupescu: „Am rămas amândoi și am pălăvrăgit de viață!”

Mircea Diaconu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, iar de mai bine de 40 de ani, aceasta trăiește alături de Diana Lupescu una dintre cele mai frumoase povești de iubire, care poate fi reprodusă cu ușurință într-un film.

Citeste si: Mircea Diaconu, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai! A vorbit despre conflictul cu Traian Băsescu

În cadrul unui interviu, celebrul actor a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui, Diana Lupescu. Cei doi s-au cunoscut în 1980, la Costinești, unde aceasta se afla la un festival de film. În momentul în care cei doi actori au făcut cunoștință, au rămas fermecați unul de celălalt, iar timp de câteva ore bune au discutat separat de restul grupului de prieteni.

”Mă întâlnisem cu ea vara când era singurul festival de film, în anii 80. În Costinești. Am avut de prezentat un film. Am stat de seara până dimineața. Am stat să mănânc ceva. Au fost mai mulți, inclusiv ea. Am rămas amândoi. Am pălăvrăgit de viață, cum vorbesc doi oameni. Atât. Dimineața la 3 am plecat.”, a povestit Mircea Diaconu.

După această seară, cei doi s-au reîntâlnit în toamnă, atunci când actorul a făcut rost de numărul de telefon al Dianei Lupescu de la o colegă a acesteia.

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

„A venit toamna și mă întâlnesc cu o critică de film și am întrebat-o ce număr de telefon avea Diana Lupescu. M-am dus acasă și l-am ținut minte dintr-o singură spunere. Stăteam acasă, casa mea pe care o am și astăzi”, a mai spus actorul.

Mircea Diaconu și soția sa, Diana Lupescu, o poveste de dragoste ca în filme

Cum a cerut-o Mircea Diaconu în căsătorie pe soția sa, Diana Lupescu:„A m stabilit că peste o lună ne căsătorim !”

Odată ce Mircea Diaconu a avut numărul de telefon al Dianei Lupescu, a decis să o sune pentru a o invita la o cafea, care s-a concretizat cu o cerere în căsătorie.

Cei doi s-au căsătorit la o lună de la cererea în căsătorie, și tot atunci s-au ținut de mână pentru prima dată. Nunta au făcut-o într-o comună din Argeș, iar luna de miere au petrecut-o la Sinaia, unde au închiriat o cabană.

”Și am dat telefon seara, nu vorbisem de vara trecută. I-am spus că s-ar putea să trec prin Bacău și am întrebat-o dacă îmi dă și mie o cafea. Ea mi-a zis da și am sunat la gară, dar ceva mă împingea. Nu aveam niciun plan și am aflat că la 6 pleca trenul. La 9 am ajuns la Bacău. Am dat telefon și i-am zis că am ajuns.

Mi-a spus cum să urc la apartamentul ei. Era singură acasă, mama era la serviciu. Mi-a făcut cafeaua în bucătărie, am mers într-o mică sufragerie. Fără să am un plan, din nou, am întrebat-o dacă aș cere-o în cașatorie ce mi-ar zice. După 2, 3 secunde mi-a spus că ar fi de acord. Seara am plecat cu avionul, am băut cafeaua iar… de atunci încoace, bem mereu cafeaua împreună.

Citeste si: Cine este Mircea Diaconu. Actorul generației de aur a scenei românești a candidat la Preşedinţia României în 2019

Și am mai întrebat-o o dată și am stabilit că peste o lună ne căsătorim. Noi ne-am ținut de mână pentru prima dată după ce ne-am căsătorit.”, a adăugat Mircea Diaconu.

SURSE: antenastars.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, un nou videoclip cu Van Damme! Celebrul actor îi ascultă piesele manelistului

EXCLUSIV Concurenții Survivor România, din nou pe traseu! Nu în Republica Dominicană, ci pe plaja Radio Impuls

Calendar Creștin Ortodox 25 septembrie 2021. Este pomenita Sfânta Cuvioasă Eufrosina, care și-a revăzut tatăl după 33 de ani. Ce i-a spus înainte de a muri

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

SE SCHIMBĂ HARTA Europei?! O țară ar putea ieși din Uniunea Europeană: "Într-o zi sau mai degrabă într-o noapte"

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Exclusiv. Avem dovada! Ultrașii lui Orban au schimbat tactica: Va fi huiduit doar Florin Cîțu!

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies