Mircea Dinescu, imagini rare, în Piața Obor! Poetul a stat la coadă și și-a cumpărat carne

Mircea Dinescu a fost și rămâne un personaj pitoresc pe care îl poți întâlni în cele mai neașteptate locuri.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Poet și revoluționar, realizator tv și patron de restaurant, moșier și bucătar: Mircea Dinescu este un personaj cu totul special. Ajuns la 68 de ani, scriitorul a făcut impresie din nou, zilele trecute, în Piața Obor.

Paparazzi WOWbiz.ro l-au întâlnit pe Mircea Dinescu la coadă la carne, în cea mai cunoscută și mai veche piață din București. Hala de carne din Obor este un loc pentru ”cunoscători” în ale bucătăriei, iar Mircea Dinescu este unul dintre ei.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Dezastru la moșia lui Mircea Dinescu! S-a prăbușit peste clădire! Imagini impresionante

Citeste si: Mircea Dinescu, plimbare haotica prin nordul Capitalei! Poetul s-a invartit pe cateva strazi, tinand in mana un manuscris important! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Ce spunea Nea Marin, lautarul din Mambo Siria, inainte sa moara: "Am muncit o viata intreaga, fara masura. De abia imi mai trag oasele dupa mine!"

A venit la Obor cu sacoșă de supermarket

Poetul nu a vrut însă un tratament preferențial, nu a încercat să se bage în față chiar dacă cei de acolo l-au recunoscut imediat. A schimbat însă câteva vorbe cu vânzătorul și a plecat grăbit după ce a cumpărat o cantitate considerabilă de carne. Pentru asta a folosit o sacoșă cu care a venit de acasă și care a fost inițial achiziționată de la un lanț comercial. Este practic metoda ”tradițională” folosită de toți românii obișnuiți.

Asta pentru că Mircea Dinescu s-a considerat întotdeauna un român obișnuit, sau cel puțin asta și-a propus. Tocmai de aceea, oamenii îl salută politicos pe stradă și îi zâmbesc, lucru care s-a întâmplat și sub ochii paparazzilor WOWbiz.ro, în Piața Obor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate