Mircea N. Stoian, declaraţii cutremurătoare despre drama Andreei Bălan! "Un Dumnezeu căruia puţin îi pasă dacă ai fost cuminte" Actorul spune cui îi datorează vedeta viaţa! EXCLUSIV

Mircea N. Stoian, declaraţii cutremurătoare despre Andreea Bălan! Actorul spune cui îi datorează vedeta viaţa!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

De ce i-a dat Dumnezeu zile Andreei Bălan?

Acum câteva zile, plimbând câinele prin parc, am auzit fără să vreau o conversație între două doamne ieșite să-și dezmorțească osicioarele și să mai ia o gură de aer curat, de martie. Subiectul era revenirea spectaculoasă din neființă a Andreei Bălan. Dincolo de platitudinile și înșiruirea colocvială de vorbe și interjecții, o propoziție mi-a atras atenția, mai ceva decât cursul valutar scos zilnic de BNR.

Citeste si: Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial! "Dorinţa de putere" EXCLUSIV!

”I-a dat Dumnezeu zile” a fost afirmația care m-a făcut să alunec încet pe pojghița subțire a gândurilor, ținându-mă cu mâna de gardul logicii. Dacă mă iau și după declarația directorului spitalului, care a afirmat că șansele Andreei de supraviețuire erau de 10%, afirmația doamnei cu batic înflorat la gât ce stătea la șuetă în parc, mi-a dat fiori mai ceva ca declarația de venituri care trebuie depusă la ANAF.

Un filosof israelian, L. Leibovici, spunea că ”viitorul își pregătește cu grijă trecutul”. Din această perspectivă, revenirea la viață a cântăreței pop nu este deloc întâmplătoare. De ani buni, în caruselul dement al presei, apar tot felul de știri despre morți aparent inexplicabile sau despre evenimente care gâdilă cu degețelul, sub gușă, absurdul în forma sa cea mai pură.

Andreea Bălan a revenit la viață pentru că mai are ceva de spus și ceva de făcut. Nu întâmplător, vedetă sau muritor de rând, cu rate la casă și destin aparent incert, trecem prin întâmplări care par a da peste cap tot ce știm despre planificarea propriei existențe, așa cum am dori și nu așa cum ar trebui.

Citeste si: Andreea Bălan, noi declarații despre starea ei de sănătate: "Am fost într-o luptă cu moartea"

Vrem să acceptăm sau nu, deciziile noastre pălesc precum frunzele toamna în fața unor astfel de demonstrații făcute de un Dumnezeu căruia puțin îi pasă dacă ai fost cuminte și ai luat note mari la școală, dacă ai furat de la stat de ai rupt sau dacă iubești pisicile gri.

Mircea N. Stoian, declaraţii cutremurătoare despre Andreea Bălan! "Nu toţi oamenii care fac bine ajung în Rai"

Andreea Bălan trăiește pentru că doctorul a fost ăla care trebuia să fie, pentru că aparatura a funcţionat cum trebuie, pentru că astrele s-au aliniat în așa fel încât ea să trăiască.

Restul sunt povești de spus în parc sau la coadă la plătit impozitele și taxele locale. „Andreea Bălan trăiește pentru că i-a dat Dumnezeu zile” este o afirmație de bun simț la care ar trebui să medităm și atunci când vrem să facem bine și atunci când vrem să facem rău, pentru că nu toți oamenii care fac bine și mânâncă sănătos ajung în Rai și nu toți oamenii care fac rău sunt pedepsiți de Divinitate. Așa să ne ajute Dumnezeu! Şi cum problema pare destul de spinoasă am încercat să o explic mai pe larg într-unul dintre capitolele cărții mele „Mintea nu are secrete”.

Tot de aici mai puteți afla mai multe secrete ale limbajului corporal și ale comunicării nonverbale și puteți descifra mai ușor intențiile reale ale partenerilor voștri de discuții. Cartea poate fi comandată doar pe conturile de facebook ”Mircea N Stoian” și ”Mircea N Stoian oficial” precum și pe adresa de email [email protected] Volumul are 364 de pagini, costă 45 de lei și este singura carte de acest gen scrisă în limba română și destinată atât publicului larg cât și specialiștilor în comunicare, fiind un "abecedar" al limbajului secret al corpului și comunicării nonverbale, dar nu numai, tratând și câteva aspecte teoretice legate de comunicare, prin prisma unor teorii venite din fizica cuantică.

Autor: Mircea N. Stoian

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate