Mircea N. Stoian, înşelat de iubită cu doi bărbaţi! Actorul ne-a povestit prin ce a trecut şi cum ajută alţi oameni să evite astfel de situaţii VIDEO EXCLUSIV

Mircea N. Stoian, înşelat de iubită cu doi bărbaţi. Uite prin ce a trecut îndrăgitul actor.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Mircea N. Stoian s-a despartit de câteva luni, de iubita lui, femeia cu care avea o relaţie de mai bine de un an şi jumătate.

De patru luni totul s-a încheiat între noi! Pur şi simplu, nu am mai suportat. De un an şi jumătate mă înşela cu fostul soţ. M-a minţit în toată această perioadă că nu mai are nimic cu fostul soţ, însă mereu îl vizita sub diverse pretexte. M-a trădat cu doi bărbaţi şi eventual şi cu alţii! Iar după ce am ajutat-o să se angajeze ca maseur la un spa din Bucuresti, fiindcă altceva nu ştie sa faca, situaţia între noi a ajuns într-un punct din care nu se mai putea continua. A agăţat un client al spa-ului şi toţi prietenii mei făceau mişto de mine să îi programez şi pe ei la "masaj". A făcut tot posibilul ca relaţia noastră să se rupă şi să îşi găsească pe altcineva pe care sa îl folosească aşa cum m-a folosit pe mine. Mă bucur că s-a terminat totul între noi şi este mult mai bine aşa”, a declarat jurnalistul care realizează rubrica "Radar de vedete cu Mircea N. Stoian" doar la WOWbiz.ro

Mircea N Stoian s-a despărţit de iubită, însă nu a plâns în pumni. Dimpotrivă!

Am mai avut o relatie pasagera cu o fosta partenera de viata, dar fiindca, stiti cum e… ciorba reîncalzita nu mai este buna, nu a mers. Am ramas prieteni buni si atât. Am mai avut câteva aventuri, dar acum chiar ma simt pregatit sa o iau de la capat cu altcineva, cu o femeie potrivita pentru mine. Cred în continuare în iubire. iar pentru dragoste nu există limită de vârstă”, a conchis jurnalistul.

Ei bine, chiar dacă a trecut peste trădarea fostei iubite, Stoian recunoaşte că a suferit mult şi a găsit o modalitate inedită şi extrem de eficientă de a ajuta alţi oameni care sunt înşelaţi să-şi dea seama de asta.

Experienţa i-a dat ideea de a lansa o serie de workshop-uri dedicate comunicării nonverbale între parteneri şi modului în care aceştia pot anticipa şi evita situaţiile neplăcute de acest gen.

"Dacă vrei să ştii ce trebuie să faci ca să poţi socializa mai uşor şi mai eficient la întâlnirile informale, dacă eşti femeie şi vrei să ştii mai exact cine este şi ce vrea bărbatul din faţa ta, dacă eşti bărbat şi vrei să afli cum să nu iei ţeapă de la o femeie, dacă vrei să ştii cum poţi comunica mai eficient cu colegii de serviciu, cu prietenii, cu familia, dacă vrei să te delectezi cu preparate chinezeşti de excepţie la cel mai bun restaurant chinezesc din Bucureşti, te aştept la  primul atelier de comunicare non verbală care  va avea loc în sala de expoziţii de la etajul I al celui mai bun restaurant chinezesc din Bucureşti, Zen Garden, aflat pe strada Silvestru la numarul 3. Prima temă de discuţie a fost ” Tehnici de comunicare nonverbală în relaţionarea directă şi în spaţiul informal” şi s-a adresat tuturor celor care vor să îsi îmbunătăţească modul de comunicare în relaţiile personale şi cele de grup, celor care vor să depăşeasca fireasca barieră a inhibiţiilor, dar mai ales să afle cum pot relaţiona mai eficient. Am pus accent pe relaţia ”1 la 1” în spaţiul informal şi am prezentat şi câteva tehnici care pot garanta succesul comunicării. Dupa workshop, a avut loc şi o petrecere în generosul şi elegantul spaţiu de întâlnire", a declarat Mircea N. Stoian pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate