Vedete

Mircea N. Stoian o demolează pe Marina Almăşan! "O prezenţă neplăcută prin aroganţă şi infatuare! A revoltat pe mulţi cu o declaraţie soc” EXCLUSIV

Mircea N Stoian a făcut o cronică a celui mai important eveniment de fiţe al săptămânii trecute

Distribuie pe:

Autor:

Joi seara, în luxosul centru de evenimente Ambasad Or multe dintre vedetele autohtone s-au strâns la un pahar de vin sau apă plată, pentru cele care au venit cu maşina să culeagă premii pentru excelenţă în domeniul lor de activitate.

Cum presa e plină de informaţii referitoare le ce premiu cui a fost dat am să scriu ce nu s-a văzut. Ilie Năstase, jovial ca de obicei şi cu vorbele  la el, s-a întreţinut discret cu Anamaria Prodan cu care a stat la masă, elegantă şi cu vorbele la ea. Singura impresară din România care păstoreşte un ciopor de fotbalişti a zâmbit decent la cei care au întrebat-o de sănătate şi ce mai face consortul din dotare.

Iana Novac, galbenă la port precum lămâia, a stat de poveşti cu Cătălin Botezatu despre recentul succes de proporţii al ei de la Atena, unde  cântăreaţa a cam rupt gura târgului elen. Botezatu, încălţat cu nişte curioase ghete cu paiete şi bot de metal a încercat să fie jovial şi prietenos cu toată lumea şi cam atât. Ilinca Vandici, cu o rochie gri perle cu paiete, despicată decent în faţă, a cam stat pe scăunelul ei la masă alocată şi în afară de faptul că a luat un premiu nu s-a mai văzut.

O prezenţă neplăcută prin aroganţă şi înfatuare a fost Marina Almăşan, care a revoltat pe mulţi declarând textual ”cui nu-i place vârsta mea, să n-o apuce”. Afirmaţia care a cam revoltat tineretul şi a jignit pe cei care au depăşit cu ani buni vârsta doamnei care încă se mai crede buricul TVR. (citeste ce a spus Mircea N Stoian despre Florin Salam, e uluitor)

O prezenţă plăcută a fost Eduard Irimia fostul promotor de sporturi Full contact care s-a reprofilat fiind singurul român care a reuşit să se impună în ultima vreme ca producător la Hollywood. Edy va aduce în decembrie ultimul film al Lui Sylvester Stallone, a cărui premeiră europeană va avea loc la Bucureşti, în  noiembrie sau decembrie În rest, mâncare bună, vinuri de Sâmbureşti şi la vară cald.
 

Galerie foto  Urmatorul articol