Mircea N. Stoian, șocat și el de decesul lui Marcel Toader! Ce a spus despre tragedie. Îl cunoștea de ani buni pe Marcel!

Mircea N. Stoian a fost și el șocat de decesul neașteptat al lui Marcel Toader.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"A murit Marcel Toader. RIP. Ce Dumnezeu să mai spun?", a comentat Mircea N. Stoian decesul care a șocat întregul showbiz românesc.

“Pe Marcel îl ştiu de nişte ani, buni ca o pâine caldă, încă de pe vremea când avea piscină în Floreasca şi umblau femeile după el ca popa cu botezul”, mărturisea Mircea N. Stoian despre Marcel Toader.

fara descriere

Sursa foto: Cancan

Detaliile șocante ale decesului care a întristat showbiz-ul românesc

Marcel Toader a încetat din viață sâmbătă, în mod fulgerător, sub ochii îngroziți ai prietenului său Johnny Săndulescu.

Marcel Toader a murit în mod fulgerător! Singurul martor din clipa decesului a povestit tot

Veste teribilă în showbiz - ul românesc! Marcel Toader a încetat din viață, sâmbătă, în mod cu totul neașteptat. În vârstă de 56 de ani, omul de afaceri a suferit un infarct și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Wowbiz.ro vă prezintă în premieră tragicul film al evenimentelor după ce reporterii site-ului au luat legătura cu singurul martor prezent la cumplita tragedie, la Periș, acolo unde Toader și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Marcel Toader a murit în mod fulgerător în fața prietenului său, Johnny Săndulescu. "Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că... s-a dus Marcel al nostru", a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate