Ultima apariție la TV a lui Marcel Toader! Era abătut și vorbea de problemele cu banii

Marcel Toader ne obișnuise cu desele apariții la TV, mai ales atunci când un eveniment important din viața lui acapara peisajul monden.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În ultima perioadă, aparițiile au fost mai rare.

În ultimul său interviu la TV, Marcel Toader vorbea de problemele cu banii pe care le avea.

“Eu am de dat bani statului, procese la tribunal care urmează. Eu mai pot locui în apartamentul meu numai că o să plec de acolo pentru că nu mai vreau să mai stau acolo, mă mut în altă parte. Singur, bineînțeles că singur. Eu am lăsat în spate multe apartamente echipate și multe case. Asta nu e o problemă pentru mine. Pentru mine problema financiară nu e o problemă. Eu am pierdut în viața mea mult din punct de vedere material… Din cenușă m-am ridicat și de acolo am plecat. Nu mi-a fost frică de ziua de mâine”, a declarat Marcel Toader în ultimul său interviu la Antena Stars.

Detaliile șocante oferite de singurul martor prezent lângă Marcel Toader în momentul tragediei! A murit sub ochii lui!

Marcel Toader a încetat din viață sâmbătă, în mod fulgerător, sub ochii îngroziți ai prietenului său Johnny Săndulescu.

Marcel Toader a murit în mod fulgerător! Singurul martor din clipa decesului a povestit tot

Veste teribilă în showbiz - ul românesc! Marcel Toader a încetat din viață, sâmbătă, în mod cu totul neașteptat. În vârstă de 56 de ani, omul de afaceri a suferit un infarct și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Wowbiz.ro vă prezintă în premieră tragicul film al evenimentelor după ce reporterii site-ului au luat legătura cu singurul martor prezent la cumplita tragedie, la Periș, acolo unde Toader și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Marcel Toader a murit în mod fulgerător în fața prietenului său, Johnny Sandulescu. "Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că... s-a dus Marcel al nostru", a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate