Mircea Radu îşi vinde casa! Uite cum arată garsoniera din centrul Bucureştiului a prezentatorului de televiziune!

Amicii vedetei de televiziune au aflat că Mircea Radu îşi vinde casa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Mircea Radu îşi vinde casa. Celebrul prezentator de televiziune locuieşte într-o vilă cu soţia şi fiica sa, dar mai deţine şi o garsonieră în care a stat înainte să se însoare. Acum, el a decis să o scoată la vânzare. (vezi câţi bani câştigă Mircea Radu din televiziune)

Citeste si: Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani: “Ştiu cum e moartea. Am trecut prin chinul de dinaintea fiecărei vieţi ce mi s-a luat”

Citeste si: Mircea Radu a fost agatat de un barbat gay. Povestirea halucinanta a prezentatorului tv depaseste orice imaginatie | DEZVALUIRI

Citeste si: Andreea Mantea a spus adevarul despre relatia cu Mircea Radu. "A fost mentorul meu, il ador". Citeste toata declaratia emotionanta a vedetei Kanal D. VIDEO EXCLUSIV!

Mircea Radu îşi vinde casa. Garsoniera are 40 de metri pătraţi

“Vând garsonieră pe Calea Călărașilor, vizavi de Universitatea Hyperion. E spațioasă (40 mp), e situată la etajul 7 și e dotată cu tâmplarie termopan, gresie, faianță, aer condiționat, balcon. Vederea e pe spatele blocului, ferită de zgomotul traficului”, este anunţul dat de Mircea Radu.

fara descriere

Mircea Radu îşi vinde casa: "Ofer comision"

E clar că Mircea Radu îşi vinde casa. “Blocul este nou, mixt - există câte o singură garsonieră pe nivel - este construit și dat în folosință în 1997. Se află la numai doi kilometri de Unirea Shopping Center. Ofer comision. Detalii în mesaj privat.”, a mai dezvăluit Mircea Radu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate