Mireasă bătută în ziua nunții! A căzut pe spate de la lovitură și întreaga scenă a fost filmată

O mireasă a fost bătută de mire, chiar în ziua nunții. La scenă au asistat toți invitații.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ziua nunții este, pentru cele mai multe dintre mirese, una dintre cele mai frumoase zile. Din păcate, o tânără a avut parte de un eveniment traumatizant atunci când a devenit soția partenerului ei de viață.

Un video cu o mireasă și soțul ei a devenit viral pe internet. Cei doi tineri nu aveau o stare foarte bună, iar ea a încercat să facă o glumă în momentul tăierii tortului. Gestul ei nu a fost primit foarte bine de mire, care i-a aplicat o palmă de față cu toți invitații. Din cauza impactului, bruneta a căzut pe spate.

Cei care au asistat la scenă au sărit imediat în ajutorul femeii, iar mirele a încercat să plece. 

Citeste si: Un adolescent a dezvoltat o boală bizară după o simplă durere în gât: se comportă de parcă ar fi posedat. Mama copilului este în șoc

fara descriere

Scena petrecută între mireasă și partenerul ei a fost filmată

Momentul în care mirele a pălmuit-o pe tânăra lui soție a fost surprins de camerele video de la petrecere. Imaginile au fost distribuite pe internet și au devenit virale, fiind vizualizate de aproape cinci milioane de internauți. Toți cei care și-au exprimat părerea după ce au văzut imaginile au dezaprobat comportamentul violent pe care mirele la avut cu mireasa în timpul nunții.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate