Mirela Banias a recunoscut! A găsit calea spre împăcarea cu Gojman: „Mici certuri, dar în fond...”

Mirela Banias şi Gojamn nu îşi poartă pică, ci sunt amici.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Mirela Banias de la „Insula iubirii” a dat cărţile pe faţă în legătură cu relaţia pe care o are acum cu Ionuţ Gojman. Deşi relaţia lor a luat sfârşit în Thailanda şi lucrurile nu păreau să se îmbunătăţească nici măcar cu trecerea timpului, se pare că lucrurile stau foarte diferit acum. Frumoasa brunetă şi fostul ei iubit au găsit calea spre împăcare şi, după cum a declarat chiar ea, se pot lăuda cu o relaţie de amiciţie. 
 
 
„Personal, nu consider că am greşit cu nimic, sau cel puţin, nu văd o greşeală în a te distra şi a te simţi bine, odată ce vezi imagini care îţi confirmă că relaţia ta s-a terminat. Eram în Thailanda, aşa că am vrut să profit de fiecare clipă acolo. Dar până la urmă nici Ionuţ nu a greşit, pur şi simplu şi-a exprimat adevăratele dorinţe.
 
Nu am reînceput atunci relaţia şi nu va mai fi vorba de asta niciodată. Am rămas în relaţii de prietenie, aşa cum sunt ele, câteodată pline de vorbe bune, alteori de mici certuri, dar în fond, suntem amici”, a spus Mirela despre Ionuţ Gojman, fostul său iubit, pentru okmagazine.ro. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate