Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: ”Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită...”

Mirela Vaida, amenințată din nou în platoul emisiunii pe care o prezintă! De data aceasta este vorba de fratele lui Ioniță de la Clejani!

Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Mirela Vaida și invitații ei au trecut prin clipe dificile, astăzi, în timpul emisiunii pe care artista o prezintă. Contactat telefonic, Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani, i-a amenințat pe toți cei care se aflau în platou, inclusiv pe moderatoarea TV. Supărat foc, Roger a spus la un moment dat că ”dacă ar avea posibilitatea să arunce o găleată de apă opărită” pe persoanele din platou...chiar

dacă fratele lui Ioniță de la Clejani nu a terminat fraza, prezentatoarea TV a susținut că este nevoită să ceară ajutorul oamenilor legii. 

Citeste si: Antonela Grigoraș, în fața magistraților! Pentru ce faptă este judecată atacatoarea Mirelei Vaida

Cuvintele individului au stârnit revoltă și printre invitații emisiunii, Adriana Bahmuțeanu și Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani. Roger a fost contactat telefonic cu privire la presupusul fiu nerecunoscut al fratelui său, cel care ar fi murit la vârsta de opt ani. 

Citeste si: Mirela Vaida se lasă pe mâinile medicilor esteticieni! Prezentatoarea TV vrea să-și facă o intervenție: „M-am născut cu o...”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou...(...) De ce nu a fost la timpul acela?(...) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei.

Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul... acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă...”,
a spus fratele lui Ioniță de la Clejani, la Acces Direct.

Mirela Vaida
Mirela Vaida[Sursa foto: Captură Video]

Mirela Vaida a luat atitudine

Mirela Vaida a răbufnit după cuvintele spuse de fratele lui Ioniță de la Clejani și i-a transmis un mesaj acestuia: „De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți.(...) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”.

Citeste si: Agresoarea Mirelei Vaida a dat un anunț bizar, într-un ziar din Iași! De când plănuia, de fapt, ”femeia cu bolovani” atacul asupra studioului de televiziune?! Dezvăluiri exclusive

Ba mai mult decât atât, prezentatoarea de televiziune este de părere că această reacție a lui Roger nu este una normală, ținând cont că ea i-a cerut doar o părere referitoare la acel subiect.

Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere. Dumneavoastră intrați și amenințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, a mai spus Mirela Vaida, în emisiunea pe care o prezintă.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, din nou în primejdie! Lămâia Stănescu, amenințări grave în mijlocul străzii: ”A doua oară îi sparg eu...”

Simona Gherghe a fost atacată înaintea Mirelei Vaida. Dezvăluirile șoc făcute de prezentatoarea TV: ”Mi-a fost frică pentru viața mea”

Mirela Vaida se lasă pe mâinile medicilor esteticieni! Prezentatoarea TV vrea să-și facă o intervenție: „M-am născut cu o...”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies