Mirela Vaida, emotionata pana la lacrimi: "Un sentiment ciudat de singuratate"

Mirela Vaida trece printr-o perioadă cu multe schimbări, după ce băieţelul ei cel mic, Vladmir, a început grădiniţa.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Prima zi de grădiniţă a fost una cu multe emoţii, atât pentru Mirela Vaida, cât şi pentru cei doi copii ai ei, Vladimir şi Carla.

”Anul ăsta a început grădiniţa şi Vladimir, s-a adaptat destul de repede, ceea ce m-a bucurat. Asta pentru că am auzit şi cazuri de copii care se adaptează foarte greu. Ei sunt entuziasmaţi dimineaţa, îşi aleg singuri hainele şi mă aşteaptă să-i îmbrac şi să-i încalţ. Vladimir a plâns puţin în prima zi, când a văzut că se închide uşa microbuzului şi eu nu sunt cu el, dar i-a trecut foarte repede. Chiar dacă el şi Carla sunt în grupe diferite, e nedespărţit de sora lui. Cu ea mănâncă, cu ea doarme, ea îl mângâie înainte de somn”, mărturiseşte vedeta de televiziune.

Mirela Vaida povesteşte că prima zi de grădiniţă a fiului ei cel mic a venit cu multe schimbări şi cu multe sentimente contradictorii: ”În ziua în care au plecat amândoi, am avut un sentiment ciudat de singurătate, aşa cum simt părinţii când le pleacă copiii la facultate, în alt oraş sau în altă ţară. Când m-am întors acasă erau toate vraişte, chiuveta plină cu vasele de la micul dejun, jucării, harababura rămasă după ce şi-au ales hainele. M-am uitat la ele şi mi-am zis că nu fac absolut nimic. Mi-am pus o cafea şi am dat drumul la muzică. Apoi am pus mâna pe telefon şi mi-am sunat prietene şi colege cu care nu mai apucasem să vorbesc de ceva vreme.”

”Mai este foarte puţin timp până când voi reveni pe micile ecrane şi abia aştept. Chiar dacă am avut o vacanţă frumoasă, eram nerăbdătoare să mă întorc la muncă. E adevărat că şi jobul de mamă este unul foarte solicitant, dar îmi lipseşte mult şi munca de televiziune. Şi sunt multe mamele care înţeleg această nevoie de a te întoarce la serviciu. Live-ul este viaţa mea şi în curând vom reveni cu un format nou, plin de provocări, cu şi despre oameni, dar şi despre dragoste. Mie îmi plac provocările, mai ales cele necenzurate şi neregizate cum este în acest caz, iar atunci când dragostea şi relaţia de cuplu sunt supuse unei provocări este cu atât mai interesant,”anunţă Mirela Vaida.

Galerie foto 
Citește și:

Jean Constantin a facut infarct in cimitir din cauza unei glume proaste! "Era inert! Asta a murit"

Suma fabuloasa pe care a strans-o Cristi Borcea la nunta cu Alina Vidican! Nasul Gigi Becali a dezvaluit tot

Controversă în Belgia – Doi copii, de 9 şi 11 ani, grav bolnavi, au fost eutanasiaţi

A mers la medic pentru ca se simtea obosita si a avut parte de socul vietii ei. Ce i-au gasit medicii in burta i-a lasat si pe ei fara cuvinte

VIDEO Abi și Dani Mocanu dau de pământ cu Alex Velea și alți rivali în noua lor piesă. „Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies